Derviş Gökbörü Aksoy, Ak Parti İstanbul İl Yöneticisi

Derviş Gökbörü Aksoy, Ak Parti İstanbul İl Yöneticisi

Ak Parti İstanbul İl Yöneticisi olan Derviş Gökbörü Aksoy kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyografisi

DERVİŞ GÖKBÖRÜ AKSOY KİMDİR?

Aslen Azerbaycanlı olan Derviş Gökbörü Aksoy 11 Haziran 1987'de doğdu. İlköğrenimini Altınay Kolejinde tamamladı. Lise eğitimini Üsküdar Halide Edip Adıvar Lisesi’nde tamamladı. Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu.

2008-2015 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve onarım daire başkanlığı bünyesinde 7.bölge sorumlusu olarak görev yaptı. 2015 yılında kamu görevinden ve memuriyetten istifa etti. 2015 yılında kendi kurduğu şirketinde yönetici ve serbest mimar olarak hizmet vermektedir.

2008 yılında Sultanbeyli İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek ilçe seçim işleri başkanı olarak görev yaptı. 2009-2011 yıları arası Sultanbeyli İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak görev yaptı.

2018 yılında Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı 6. olağan İl Kongresi’nde, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu asil üyesi ve genel merkez delegesi olarak görev aldı. Halen siyasi ve hukuki işler başkanlığı birim başkan yardımcısı ve eş zamanlı olarak il yerel yönetimler başkanlığı birim başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.