Deniz Cruise feribotuyla Bodrum

Deniz Cruise feribotuyla Bodrum

Deniz Cruise & Ferry Lines, 18 Mayıs’da r itibaren İstanbul’dan Bodrum’a tarifeli seferlerine hazır. Gemide her türlü konforun sağlandığı bildirildi.

İzmir kabotaj hattında tarifeli seferler gerçekleştiren ilk özel firma Deniz Cruise & Ferry Lines, İstanbul’dan Bodrum’a başlayan ilk seferine hazır. Mart ayında tarife ve fiyatlarını açıklayan Deniz Cruise & Ferry Lines, 2007’ye hızlı bir başlangıç yaptı. 5 yıldızlı hizmet anlayışı ve tatilin feribotta başlaması ilkelerinden yola çıkan firma, Ege, Akdeniz ve Karadeniz’e düzenleyeceği kruvaziyer seyahatleri ve fuar organizasyonları ile deniz turizmine büyük yenilikler getirmeyi hedefliyor.

 

Deniz yolculuğunu tercih edenlere, araçlarını ve evcil hayvanlarını da seyahatleri sırasında yanlarında götürebilme imkanı sunan Deniz Cruise & Ferry Lines, geçen yıl renovasyonu tamamlanarak hizmet veren Samsun feribotundan sonra bu yıl Ankara feribotunu da denize indirdi. Bu yıl sahibi olduğun iki feribot ile misafirlerine hizmet verecek olan Deniz Cruise & Ferry Lines, Bodrum seferinin yanı sıra İstanbul – İzmir seferlerine de devam edecek.

 

06 Haziran tarihinde İzmir’e yapılacak ilk sefer sonrasında Çarşamba günleri İstanbul’dan İzmir’e Perşembe günleri ise, İzmir’den İstanbul’a sefer düzenleyecek. Her Cuma saat:14.00’de İstanbul’dan hareket ile Bodrum’a gidecek olan feribot ise, her Pazar, Bodrum’dan saat:10.00’da İstanbul’a yola çıkacak. Tüm seferlerin İstanbul’daki kalkış noktası Sarayburnu limanıyken, İzmir’de Alsancak, Bodrum’da ise, Yeni Liman varış noktaları olacak.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.