DENİZ AŞKI PAHALIYA PATLADI

DENİZ AŞKI PAHALIYA PATLADI

Nazire Şenlendirici 2 trilyon tazminat talep etti!

Nazire Şenlendirici, klarnet ustası eşi Hüsnü Şenlendirici’nin açtığı boşanma davasına karşılık cevap dilekçesini mahkemeye sundu.

Boşanmak istemediğini söyleyen Nazire Şenlendirici, mahkemeden çıkacak aksi karara karşılık istek ve şartlarına da bu dilekçede yer verdi.

Şişli 4. Aile Mahkemesi’ne sunulan cevap dilekçesinde Nazire Hanım eşi Hüsnü Şenlendirici’den istediklerini şu şekilde sıraladı:

“Çocuklarım Ergün ve Naz’ın velayetlerinin ben de kalmasını,kendim için aylık 7 bin YTL,

Oğlum Ergün’e aylık 3 bin YTL,

Kızım Naz’a ise aylık 2 bin YTL nafaka,

Evlilik birliği devam ederken başka kadınlarla ilişki kurduğu ve beni küçük düşürecek beyanlarda bulunduğu için 1 trilyon manevi,

Boşandıktan sonra bana sunulan yaşam kalitesinden yoksun kalacağım için 1 trilyon da maddi tazminat ödemesini talep ediyorum.”

Hüsnü Şenlendirici konuyla ilgili konuşmazken avukatı Aydın Kurban ise “Davanın hukuki boyutu hakkında herhangi bir açıklama yapamam. Nazire Hanım’ın ne istediği ya da ne söylediği değil, mahkemenin vereceği karar önemlidir. Boşanmayı savaş haline getirmenin bedelini malesef çocuklar ödüyor. Bu durumda önemli olan anneliği ve babalığı daha doğrusu erdemliği yok etmemektir” dedi...

VATAN



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.