Demirören, Tigana'yı kovdu

Demirören, Tigana'yı kovdu

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Başkan Yıldırım Demirören'in isteği üzerine son 2 maçı beklemeden İstanbul'u terk ediyor.

Yıldırım Demirören, Bursaspor mağlubiyetinin sorumlusu olarak gördüğü Jean Tigana'ya "Son 2 maça çıkma" dedi. Bunun üzerine Fransız teknik adam, siyah-beyazlı takımın Ankaraspor ve Kayserispor ile yapacağı maçları beklemeden Türkiye'den ayrılma kararı aldı.

Fullspor.com'un haberine göre; Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, dün İcra Kurulu Toplantısı'nda teknik direktör Jean Tigana çağırdı ve "Biz inandığımız, güvendiğimiz insan için herşeyi yaparız. Bir dediğini iki etmedik, İstediğin futbolcuları aldık ama Bursaspor karşısına çıkardığın kadro ile Beşiktaş ile adeta dalga geçtin. Üzüntümden bütün gece uyuyamadım. Bizim hedeflerimiz var, Beşiktaş'ın hedefleri var. Sezon sonunda ayrılacağını açıkladın ama biz geleceğimizi şekillendirmek için seninle hemen yollarımızı ayırmak istiyoruz" dedi.

Bu sözler üzerine sözleşmenin karşılıklı feshedilmesi kararlaştırılırken, Fransız teknik adamın, Beşiktaş'ın son iki maçında takımın başında olmayacağı ve Çarşamba günü İstanbul'u terk edeceği öğrenildi.

Siyah- beyazlı takımın başında son iki karşılaşmaya antrenör Tayfur Havutçu ile İdari Menajer Ali Gültiken'in çıkması bekleniyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.