Demirel'den Mumcu'ya ağır eleştiri

Demirel'den Mumcu'ya ağır eleştiri

Demirel, sağda birlik fiyaskosunun faturasını Mumcu’ya kesti. DP’ye katılan Sinan Aygün’ü ağırlayan Demirel, Mumcu’yu ‘kanserli kol’a benzetti, "Ses çıkaran boş teneke" dedİ:

Deniz GÜÇER'in haberi

‘Bu kolu keseceksin ki bütün vücudu kanser sarmasın. Kendisini de, partisini de bitiriyor’ dedi. Bir benzetme daha yaptı: Boş tenekeler vardır. İyi ses çıkarır ama sonuçta boştur.

DP-Anavatan birleşmesinde krizin ardından, Sinan Aygün’ü Güniz Sokak’taki evine çağırarak görüşen Süleyman Demirel’in Erkan Mumcu için “iyi ses çıkaran, içi boş teneke” tabiri kullandığı öğrenildi. Sağda birliği tehlikeye sokan gelişmelerden Mumcu’yu sorumlu tutan Demirel, DP’ye katılan ATO Başkanı Aygün’e şunları söyledi: “Erkan Mumcu, izlediği tavırla sadece kendisini değil, partisini de bitiriyor. Kanserli kolu keseceksin ki bütün vücudu kanser sarmasın. Siyaset ciddi bir iştir. Ağzından çıkan her söze dikkat edeceksin. Boş tenekeler vardır, bunlar iyi ses çıkarırlar, ama içleri boştur. Siz son süreçte çıkan seslere aldırmayın, DP olarak yolunuza aynen devam edin. Her şey güzel olacak.”



Akşam

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.