Dedeman dünya markası oldu

Dedeman dünya markası oldu

Dünyadaki birinci sınıf otellerle ilgili kuruluş olan Great Hotels Organisation, Dedeman otellerinin Special Hotels of the World’un üyesi olduğunu açıkladı.

Dünyadaki birinci sınıf otellerle ilgili kuruluşlardan biri olan Great Hotels Organisation, Dedeman Istanbul, Dedeman Ankara, Dedeman Antalya Hotel & Convention Center, Dedeman Bodrum ve Dedeman Cappadocia Hotel & Convention Center’ın artık ‘Special Hotels of the World’un birer üyesi olduğunu açıkladı.


‘Special Hotels of the World’ üyesi oteller, sundukları eşsiz satış ve pazarlama imkanları ve verdikleri üstün hizmet kalitesiyle konaklama sektöründe tüm dikkatleri üzerlerine çekmektedirler. ‘Special Hotels of the World’ üyeliği, artık bir marka olmuş otellerin Great Hotels Organisation tarafından davet edilmesiyle gerçekleşmektedir. Bu kapsamda, ‘The Special Hotels’ markası, birinci sınıf otellerin kurumsal (iş gezisi ve toplantılar) ve bireysel misafirlerini yakından ilgilendirmektedir.


‘Special Hotels of the World’ üyeliği ile yıllardır sürdüğü eşsiz hizmet kalitesi tescillenmiş olan ve Türkiye’nin en yaygın oteller zinciri olarak faaliyetlerini sürdüren Dedeman Hotels & Resorts International bugün, hizmet kalitesi ve çeşitli konaklama imkanlarını değişik coğrafi noktalarda marka ve misafir sadakati açısından buluşturmaktadır.

 

THE GREAT ORGARIZATION

 

The Great Hotels Organisation, dünya genelindeki birinci sınıf otelleri ‘Special Hotels of the World’ ve ‘Great Hotels of the World’ olmak üzere iki farklı statü ile ödüllendirmektedir. Kuruluş, dünya genelinde 250’den fazla lüks otelin aynı çatı altında pazarlama faaliyeti göstermesine öncülük etmektedir. The Great Hotels Organisation’a ait her iki üyelik işleyiş açısından, fiyatların makul değerlerde tutulması, kendine özgü bir bakış açısı oluşturulması, yenilikçi teknolojinin barındırılması, hizmet kalitesinin ve marka doğruluğunun sürekliliğinin sağlaması ve de yapılan işbirliğine değer verilmesi gibi prensipleri içermektedir.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.