Darbeci lider ya ortaya çıksın ya da..

Darbeci lider ya ortaya çıksın ya da..

Emniyet İstihbarat Dairesi eski Başkanı Bülent Orakoğlu, kendisine darbe imasında bulunan siyasi parti liderinin ortaya çıkmasını istedi.

Bülent Orakoğlu kendisine "Devlet kurumları ve siyaset dizayn ediliyor. Ben başbakan olacağım" diyen liderin kendisinin ortaya çıkmasını istedi.

Emniyet İstihbarat Dairesi eski Başkanı Bülent Orakoğlu, kendisine darbe imasında bulunan siyasi parti liderinin ortaya çıkmasını istedi. "Ankara'da Gölge Oyunları" adlı kitabı kaleme alan Orakoğlu'nun Bugün'e yaptığı açıklamalar tartışma yarattı. Armada Otel'de yemekte bir araya geldiği siyasi parti liderinin "Devlet kurumları ve siyaset yeniden dizayn ediliyor. Ben Başbakan olacağım” dediğini kamuoyuna açıklayan Orakoğlu, şimdi o ismin ortaya çıkmasını istiyor.

YOKSA BEN AÇIKLARIM

Orakoğlu, söz konusu yemekte siyasi parti lideriyle birbirlerine 'gizlilik' sözü verdiklerini hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: “28 Şubat'ta da insanlar kandırıldı. Anti demokratik sürecin nasıl yaşandığını, neler döndüğünü bilgilerimle anlatmaya çalıştım. O da Türkiye'de ve siyasi hayatta böyle olayların bir daha yaşanmaması için ortaya çıkmalıdır. Kendisini ortaya çıkmazsa, adını açıklarım." Orakoğlu "O dönemde benim araştırmalarım sonucu bu kişinin başka kişilerden randevu istediğini, görüşme faaliyetlerine girdiğini öğrendim. Aslında birçok kişi benim kimden söz ettiğimi biliyordur" dedi.

Deniz Gökçe/Bugün



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.