DAP Yapı yetkilisinin açıkladığı, Muammer Keskin’in müjdesi: ‘Fakirden alıp zengine vermek’

DAP Yapı yetkilisinin açıkladığı, Muammer Keskin’in müjdesi: ‘Fakirden alıp zengine vermek’

Nişantaşı’nda deprem toplanma alanına inşaat yapan DAP Yapı yetkilisinin Teşvikiye Sakinleri’ne, Muammer Keskin’in size çok yakında açıklayacak dediği müjdesine Şişli Gazetesi ulaştı: ‘Fakirden alıp zengine vermek’!

TEŞVİKİYE SAKİNLERİ’NİN DİK DURUŞU OYUNLARI BOZDU

Nişantaşı’nda deprem toplanma alanına inşaat yapılmasına duyarsız kalan Şişli Belediyesi Başkanı Muammer Keskin’in, Teşvikiye Sakinleri’nin verdiği tepkilerin büyümesi üzerine bir kriz masası oluşturduğu çıktı.  

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU DA İŞİN İÇERİSİNDE

Bu kriz masasında düne kadar TOKİ, DAP Yapı ve Şişli Belediyesi vardı.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’e gelen ihbarlar neticesinde, Teşvikiye Sakinleri’nden gelen tepkilerin artması üzerine bu kriz masasına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da dahil olduğu ortaya çıktı.  

BUGÜN, ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNE,

ÖZEL BRİFİNG VERİLECEK

Muammer Keskin, yeşil alanın da içerisinde olduğu ve deprem toplanma alanı ilan edilen 27 dönümlük araziye inşaat ruhsatı verilirken, en yakın adamları başta olmak üzere, Şişli Belediyesi Meclis Üyeleri’ne dahi bilgi vermemişti.

Teşvikiye Sakinleri’nin tepkilerinin artması ve olayların büyümesi üzerine, bugün Şişli Belediyesi Meclis Üyeleri’ne özel bir sunum yapılmasına karar verildi.

Alınan bir karar üzerine, bugün saat 14.00’te Şişli Belediyesi’nde, Şişli Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri’ne özel bir brifing verilecek.   

Bu brifingin sunumu yapacak kişi ise, Muammer Keskin ile arası açık olan, uzun süredir de Şişli Belediyesi’ne gelmeyen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sağ kolu ve Şişli Belediyesi Koordinatör Başkan Yardımcısı olan Resül Emrah Şahan olacak.

İMAMOĞLU, SAĞ KOLU OLAN ŞAHAN İLE MESAJ VERECEK

DAP Yapı yetkilisinin, çok kısa bir zamanda Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in Teşvikiye Sakinleri’ne bir sürprizi olacak dediği müjdeyi, bugün meclis üyelerine Resül Emrah Şahan verecek.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ise, aynı müjdeyi Eylül Ayı’nın 8’inde Teşvikiye Sakinleri’ne verecek.

İBB’YE AİT OLAN GECE KONDU BÖLGESİ

YEŞİL ALAN İLAN EDİLECEK

Resül Emrah Şahan, Şişli Belediyesi Meclis Üyelerine yapacağı açıklama da şu mesajı verecek;

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu projeye destek veriyor. İBB’ye ait olan Teşvikiye’deki gece konduların olduğu 12 dönüm araziyi de Teşvikiye Sakinleri’ne yeşil alan ve deprem toplanma alanı yapılacağını açıklayacak.

Böylelikle, Teşvikiye Sakinleri’nin deprem toplanma ve yeşil alan istek ve beklentilerine de cevap verilmiş ve kriz çözülmüş olacak.  

İMAMOĞLU, EN ÇOK OY ALDIĞI NİŞANTAŞI’NDA

GECE KONDULARDA YAŞAYAN VATANDAŞLARA SÖZ VERMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu’nun, İBB seçimlerinde Türkiye genelinde en çok oy aldığı yer Nişantaşı olmuştu.

İmamoğlu, İBB başkanı olduktan sonra, Nişantaşı’nda ‘Barakalar’ bölgesi olarak bilinen, 12 dönümlük arazideki gece kondu bölgesinde, 11 haneden oluşan ve 70 nüfuslu halka yaşadıkları yerde bina yaparak ev sahibi olacakları sözünü vermişti.  

Bugün ise, İmamoğlu’nun sağ kolu olan Resül Emrah Şahan aracılığı ile, Şişli Belediyesi Meclis Üyelerine yapacağı açıklama ve sunum ile, gösteri yapan Teşvikiye Sakinleri’ne müjde olarak, İmamoğlu’nun söz verdiği gece kondu bölgesinde yaşayan halkı çıkartarak, o alana deprem toplanma ve yeşil alan yapma müjdesini verecek.

İMAMOĞLU, 2 BLOKTAN OLUŞAN BİNA YAPMA SÖZÜ VERMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu’na İBB belediye başkanlığı seçimlerinde en yüksek oyu veren Nişantaşı’nda gece kondu bölgesindeki 80 yıldır yaşayan halka müjde olarak, o alana 2 bloktan oluşan bir bina yapma sözü vermişti.

İmamoğlu, yapılacak olan 2 bloğun birini gece kondu sakinlerine vereceği ve diğer bloğunun ise İBB’ye inşaat maliyeti olarak kalacağını, böylelikle de tüm sıkıntıların çözüleceğinin sözünü vermişti.

TEŞVİKİYE SAKİNLERİ'NE MÜJDELENEN YERDE,

NİŞANTAŞI’NIN FAKİR HALKI 80 YILDIR YAŞIYOR

Ekrem İmamoğlu, Ocak Ayı’na kadar irtibatta olduğu gece kondu sakinleri ile DAP Yapı’nın yıkıma başlamasından sonra irtibatı kesti.

Nişantaşı’nın etkin ve örgütlü ve zengin olan Teşvikiye Sakinleri ile baş edemeyeceklerini anlayarak, çözüm olarak gece kondu da oturan fakir ve faal olamayan ama söz verilen vatandaşların arazisini alarak bir müjde gibi sunmayı planlıyorlar.   

Teşvikiye Sakinleri kadar etkin ve yetkin olamayan Nişantaşı’ndaki gece kondu sakinlerini feda ederek, zengin olan Teşvikiye Sakinleri ikna edilmeye çalışılacak.

Sonrasında da, gece kondu halkının hak arama mücadelesindeki hukuki süreç uzun bir süre sonuçlanmayacak. O süreç zarfında da DAP Yapı planladığı inşaatlarını da yapmış olacak.

NİŞANTAŞI FAKİR HALKININ YERİ ALINIP,

NİŞATAŞI ZENGİN HALKINA SUNULACAK

Nişantaşı'nın zengin halkına müjde olarak sunulacak olan arazi, 80 yıldır Nişantaşı'nda yaşayan fakir halkın gece kondularının bulunduğu arazi olacak.    

Ekrem İmamoğlu İBB başkanı olduğundan buyana devam eden irtibatın neden kesildiğini anlamayan gecekondu sakinleri, DAP Yapı, Şişli Belediyesi ve İBB iş birliğinin açığa çıkması ve gelen tahliye tebligatlarından sonra anlamış olacaklar.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de, Teşvikiye Sakinleri ile 8 Eylül’de yapacağı toplantıda, henüz mevcut olmayan bir yerin yeşil alan ve deprem toplanma alanı olarak verileceğinin müjdesini verecek.

EKREM İMAMOĞLU, CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE

RESÜL EMRAH ŞAHAN ARACILIĞIYLA MESAJ VERMİŞ OLACAK

Muammer Keskin’in, Teşvikiye Sakinleri ile yapacağı görüşmeden önce, Şişli ve Nişantaşı Halkı’nın verdiği bu tepkilere göğüs germek için ilk önce Şişli Belediyesi CHP meclis üyelerinden başlanmış olacak. 

Şişli Belediyesi CHP Meclis üyelerinin grup toplantısı Pazartesi günü toplanacak olmasına rağmen, bugün olağanüstü bir toplantısı yapılması ve bu toplantının tek gündeminin de Nişantaşı’nda deprem toplanma alanına yapılan inşaat ile ilgili olması tüm bu tiyatroyu ortaya koymuş olacak.

Bu toplantıyla bu işin içerisinde sadece Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in değil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da olduğu dolaylı da olsa ifade edilmiş olacak.

KESKİN’İN SESSİZLİĞİNİN NEDENİ ORTAYA ÇIKMIŞ OLDU

Teşvikiye Sakinleri’nin yaptığı onca yürüyüş ve çağrıya rağmen, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in cevap verememesinin nedenleri de ortaya çıkmış oluyor.

Keskin, verdiği bu inşaat izniyle, geçmişte konuştuklarına ve yaşam tarzına ters olmasına rağmen böyle bir izni vermesiyle başta kendisi olmak üzere ona inanan tüm kitleye de ihanet etmiş oluyordu. 

KESKİN, SİZİN BİLMEDİĞİNİZ DENGELER VAR DEMİŞTİ

Keskin’i seven, sayan ve zarar görmesini istemeyen, saf düşüncelerle gidip, yaşanan bu olayları sorduklarında, ‘Sizin bilmediğiniz dengeler var’ demesinin arka planında çok derin ilişkilerin ve pazarlıkların döndüğü de ortaya çıkmış olacak.

BİRİLERİ TİYATROYU YAZDI, BUGÜN İSE SAHNELENİYOR

Nişantaşı’nda, önceden Marmara Üniversitesi’ne ait olan, içerisinde deprem toplanma alınanı ilan edilen ve yeşil alan olan toplam 27 dönüm arazi bir şekilde TOKİ’ye devredilmişti. Aradan yıllar geçtikten sonra da TOKİ bu araziyi DAP Yapı’ya devretmişti.

YILLAR ÖNCE UYGULANAN TİYATRO TIKIR TIKIR İŞLİYOR

DAP Yapı ve TOKİ iş birliğinin yapıldığı tüm planlar tıkır tıkır işledi. Yaşanan bu süreçte, iktidar da Ak Parti’deydi ve İBB ise yine Ak Partili bir belediye başkanı mevcuttu.

Yeni dönemde ise, İBB Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu oldu. Ama sistemde de değişen bir şey olmadı. Planlanan tüm projeler tıkır tıkır işlemeye devam etti.

ŞİŞLİ GAZETESİ, YAPTIĞI HABERLERLE UYARMIŞTI

Şişli Gazetesi, Nişantaşı’nda deprem toplanma alanına inşaat yapılması haberi yaptığında, olayın sadece TOKİ’den ibaret olmadığını ve arkasında birçok derinliklerin olduğunu yazmıştı.

Bu derinliklerin başında da Şişli Belediyesi ve Muammer Keskin olduğunu haberleştirmişti.

ŞİŞLİ GAZETESİ’NİN TÜM HABERLERİ GERÇEK OLDU

Şişli Gazetesi, hatalı yıkıma ve uygulanan yöntemlere müdahale etmeyen Şişli Belediyesi’nin bu işin içerisinde olduğunu yazmıştı.

Mahkemesi süreci devam etmesine, tüm şikayetlere ve itirazlara rağmen Şişli Belediyesi hiçbir müdahale etmemişti. Tüm gösteri ve yürüyüşlere rağmen Şişli Belediyesi’nden hiçbir açıklama yapılmamıştı.

Tüm bu gelişmeler neticesinde, Teşvikiye Sakinleri tarafından inşaat ruhsatı veren Şişli Belediyesi hakkında dava açılmasına neden olmuştu.

TÜM GERÇEKLERİ DEŞİFRE EDEN

ŞİŞLİ GAZETESİ, ETKİSİZLEŞTİRİLMEK İSTENDİ

Şişil Gazetesi’nde gerçekleri deşifre eden haberler birilerini rahatsız etti. Gizli kapılar ardında yapılan pazarlıkları deşifre eden Şişi Gazetesi etkisizleştirilmek istendi.

Bu etkisizleştirme operasyonun başında da Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin gelmişti. Keskin, yaptığımız haberlerin ön yargılı ve abartılı olduğunu söylemişti.

ŞİŞLİ GAZETESİ, ÇEYREK ASIRDIR NE YAZDI İSE DOĞRU ÇIKTI

Şişli Gazetesi, çeyrek asırdır, tüm spekülasyon ve yanıltıcı algılara rağmen gerçekleri ortaya çıkarmış ve Şişli Halkı’nın da anlamasını ve görmesini sağlamıştır. Anlık hesap ve planlarla hareket edenlere de Şişli Halkı gereken cevabı vermiştir.

Tarih tekerrürden ibarettir…  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler