Cüneyt Akgün'den Şişli’ye ‘Halk Eczanesi’ gibi önemli öneriler!

Cüneyt Akgün'den Şişli’ye ‘Halk Eczanesi’ gibi önemli öneriler!

Eski Şişli Belediye Başkanı Cüneyt Akgün, Şişli’de ücretsiz olarak ‘Halk Eczanesi’ açılmasını gibi önemli önerilerde bulundu.

Eski Şişli Belediye Başkanı Cüneyt Akgün, Şişli Gazetesi’ndeki köşe yazılarıyla, Şişli ile ilgili deneyim ve tecrübelerini aktarmaya ve ihtiyaç duyulan konularla ilgili tavsiye ve önerilerde bulunmaya devam ediyor.

Cüneyt Akgün, köşe yazısında da önemli tavsiyelerde bulundu. İşte, Cüneyt Akgün’ün köşe yazından konu başlıkları.

“ŞİŞLİ İÇİN HALK SAĞLIĞI ÖNEMLİ”

Halk sağlığının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bugün, Şişli İlçemizde yaşayan sigortalı olan var olmayan var. Parası olmayıp ilaca ihtiyacı olanlar için bir ''Şişli Halk Eczanesi'' açılması iyi olur diye düşünüyorum.

İLÇEMİZDEKİ KIZ ÇOCUKLARINA “ÖĞRENCİ KIZ YURDU” YAPILMALI

Diğer önemli bir konu ise, tarikatların yurtlarında heder olan çocuklarımız, özellikle kız çocuklarımız. İlçe sınırlarımız içinde okuyan kız çocuklarımız için 250 yatak kapasiteli ''Öğrenci Kız Yurdu'' yapılması veya bu bir bina kiralanarak ta uygulanabilir.

ŞİŞLİ’DEKİ ENGELLİLER İÇİN “EĞİTİM MERKEZİ”

Bir başka konu ise görme ve duyma engelli vatandaşlarımız için ''Eğitim Merkezi''. İşaretle konuşmayı öğrenme ve parmak uçlarıyla okumayı öğrenme kursları gibi eğitim merkezleri.

Yine, orta dereceli okullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize; kıyafet ve kırtasiye yardımı yapılabilir.

ŞİŞLİ’DE “TEKSTİL VE KONFEKSİYON, TURİZM VE BİLİŞİM FUARI” YAPILMALI

Diğer bir husus, her sene bir kere organize edilecek ve bir gelenek haline getirilecek olan ''Tekstil ve Konfeksiyon, Turizm ve Bilişim Fuarları'' Şişli İlçesine, bir renk, hareket ve heyecan getirecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.