çocuklar sokaktan kurtuldu

çocuklar sokaktan kurtuldu

Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan tarafından açılan çocuklar için yapılan oyun parkının yaklaşık 40 bin YTL'ye mal olduğu belirtildi.

Turistik beldelerden Turgutreis’e, belediye tarafından oyun parkı yapıldı. Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan tarafından açılan çocuklar için yapılan oyun parkının yaklaşık 40 bin YTL'ye mal olduğu belirtildi.



Yaz aylarında nüfusu 300 bine ulaşan turistik beldelerden Turgutreis’e, Turgutreis Gönüllüleri Derneği ile iş adamlarının da desteği ile modern bir çocuk parkı yapıldı. Karabağ Mahallesinde ki parkın açılışına Başkan Yazgan’ın yanı sıra, Turgutreis Gönüllüleri Derneği Başkanı Belgin Yazgan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Amirleri, dernek üyeleri, vatandaşlar ve çok sayıda çocuk katıldı. Oturma yerlerinin, yeşil alanın ve oyuncakların olduğu modern parkta dileyen vatandaşlar eşsiz Turgutreis manzarasını seyredebilecekler.

 

Yazgan “ Turgutreis’e yakıştı “Turgutreis’in en güzel yerine çocuklarımız için park yaptıklarını belirten Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan “ Beldemizde daha önce Akçaalan ve merkezde çocuk parkları açmıştık. Beldemiz her geçen gün büyüyerek gelişiyor, daha fazla yeşil alan kazandırmak için bu tür park açılışlarımız sürecek. Artık bugünden itibaren oyun parkının bulunduğu yerden çocuk sesleri yükselecek, vatandaşlar Turgutreis manzarasına sahip parkta  keyifli dakikalar geçirecekler. Parkın yapımında katkıları olan Gönüllüler Derneği ile iş adamlarına teşekkür ediyorum” dedi.


Derya Duysak-Türkiye Turizm




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.