Çin kepenk kapattırıyor

Çin kepenk kapattırıyor

Kol saati şeklindeki cep telefonlarıyla tanınan Avustralyalı SMS Technology, Çin'de kopyalaranak satılan modelini üretimden kaldırdı.

TAİPEİ - Kol saati şeklindeki cep telefonlarıyla tanınan Avustralyalı SMS Technology, Çin'de kopyalaranak satılan modelini üretimden kaldırdı. Tayvanlı işadamlarının Çin'de kurdukları fabrikalarda üretilen M300 modeli şimdiden Çin, Tayvan, Amerika ve Singapur'da satılmaya başlandı.


SMS Technology tarafından M300 ve M500 olarak iki modeli geliştirilen saatler bir cep telefonunun bütün özelliklerini taşıyor. Mobile markasıyla Çin'de üretilen saatlerde telefon görüşmesi, kısa mesajla iletişim, mp3 desteği gibi birçok özellik bulunuyor. Telefon görüşmeleri bluetooth kulaklıklarla yapılabileceği gibi kulaklıksız da olabiliyor. Ayrıca saatlere USB girişi sayesinde mp3, logo zil sesi yüklenebiliyor. Çin'de malı M300'lerde iki pil bulunuyor. Pillerin şarj ömrü ise 3 gün.

 

Tayvanlı şirketin temsilcisi You Tiao-Kai yeni ürünün en büyük avantajı olarak daha kullanışlı olmasını gösterdi. You'ya göre cep telefonlu saat sürekli kolda durduğu için kaybolma riskini de azaltıyor. Mp3 çalabilen birçok cep telefonu modeli olduğunu hatırlatan You, kendi ürünlerinin en küçük cep telefonu olduğuna dikkat çekti





türkiyeturizm.com





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.