Cimbom'da Linderoth sesleri

Cimbom'da Linderoth sesleri

Kadroda büyük revizyona gitmeye hazırlanan Galatasaray, İsveçli orta saha oyuncusunun işini bitirdi. Ancak öncelik Parma'nın kaptanı Grella'da...

Lincoln’den sonra...
Bu sezon Süper Lig’de, Türkiye Kupası’nda ve Şampiyonlar Ligi’nde taraftarına hüsran yaşatan Galatasaray, transferde atağa kalktı. Kadroyu yıldız isimlerle güçlendirip, Sarı-Kırmızılılar’ı tekrar coşturmayı planlayan yönetim, Schalke’nin Brezilyalı 10 numarası Lincoln ile el sıkıştıktan sonra, Parma’nın kaptanı Vincenzo Grella için harekete geçti. Ancak 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferinde pürüz çıkması halinde, alternatifi hazırda bekletiliyor.

Gerets istememişti
Galatasaray’ın gündeminde daha önce birkaç kez yer bulan İsveçli orta saha oyuncusu Tobias Linderoth, Florya’ya gelmeye sıcak bakıyor. Sezon başında da anlaşma sağlanan Linderoth, kulübü Kopenhag’dan da izin almış fakat Eric Gerets engeline takılmıştı. Belçikalı hocanın tercihi Japon İnamoto’dan yana olmuştu. Yabancı transferinde ayrıca Manchester City’nin sağ beki Trabelsi ve Sporting Lizbon’un sol kanat oyuncusu Tello ile görüşmeler sürüyor.





fanatik

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.