
Cimbom 33'üncü başkanını seçiyor
Galatasaray'da Canaydın dönemi bugün kapanıyor. Bugünkü seçimlerde Adnan Polat kırmızı, Nazım Durak mavi pusula ile yarışacak.
5 bin 327 üyenin sandık başına gideceği seçimde büyük bir sürpriz olmazsa Polat 2010'a kadar başkanlık koltuğuna oturacak
İKİ ADAYLI BAŞKANLIK YARIŞI
Sarı-Kırmızılılar, 103 yıllık tarihinde 94’üncü dönemde kulübü yönetecek olan 33’üncü başkanını seçiyor. Galatasaray Lisesi’ndeki seçimli olağan genel kurul başladı. Önceki dönem Başkan Yardımcılığı yapan Adnan Polat ile Prof. Dr. Nazım Durak yarışıyor. Oy verme hakkı bulunan 5 bin 327 üye saat 15.00'e kadar oyunu kullanabilecek.
CEMİYETTEN 300 BEYAZ OY
Özhan Canaydın’ın 6 yıllık döneminin sona ereceği seçimde büyük bir sürpriz olmazsa, kırmızı oy pusulasıyla seçime giren Polat, 2010 yılına kadar Galatasaray’ın patronu olacak. Mavi pusulayla yarışacak olan Durak’ın şansı çok az. Bu arada iki adaya da karşı olan Galatasaraylılar Cemiyeti’nin yaklaşık 300 üyesinin ‘Beyaz oy’ kullanarak, seçimi protesto edecekleri belirtiliyor.
3 DÖNEM YÖNETİCİLİK YAPTI
1992-96 ve 2006-08 arası yöneticilik yapan Polat, 1953’te Erzurum’da doğdu. 1971’de Işık Lisesi’ni, 1976’da New York Long Island Üniversitesi’ni bitirdi. 1981’den beri Polat Holding’i yönetiyor. Prof. Nazım Durak ise estetik cerrahı. Seçilen adayın 33. başkan olacağı Aslan’da daha önce 32 kişi bu görevi üstlendi. Ali Sami Yen 15 yıl kalarak en uzun süre başkanlık yapan kişi oldu.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.