CHP'nin Şişli adayı Muammer Keskin seçim projelerini açıkladı

CHP'nin Şişli adayı Muammer Keskin seçim projelerini açıkladı

CHP'nin Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, seçim projelerini “Hayalimdeki Şişli’yi Açıklıyorum” sloganıyla tanıttı.

Cevahir Otel’de düzenlenen büyük lansmana, CHP Genel Başkan Yardımcıları Aykut Erdoğdu ve Yıldırım Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP milletvekilleri İlhan Cihaner, Selin Sayek Böke, Sezgin Tanrıkulu, Ali Şeker ve PM üyesi Yüksel Kılınç’ın da aralarında olduğu çok sayıda partili katıldı.

İMAMOĞLU: ‘BÜTÜNLEŞİP BİRLİK OLMALIYIZ’

Lansmanda ilk olarak Ekrem İmamoğlu kürsüye çıktı, Keskin’e başarılar diledi.

İstanbul’un en büyük sorunlarından birinin yoksulluk olduğunu anlatan İmamoğlu; “31 Mart’ta hepimizin derin bir sorumluluğu var. Hepimiz bütünleşmeli ve birlik olmalıyız.

“31 MART’A KOL KOLA YÜRÜMELİYİZ”

Bu yerel seçim başka bir ihtiyaç ve bir model seçimidir. Ben bugün itibariyle Şişli’den çağrı yapıyorum. 31 Mart’a kol kola yürümeliyiz. Bu siyasal değil toplumsal bir süreçtir.

ÇALIŞMAK İÇİN 27 GÜNÜMÜZ VAR

Önlemini almazlarsa bize değil ama halka hesap verirler. İstanbul’un her konuda formülü var. Bir kişinin iradesiyle yönetilmiş İstanbul’un yönetim biçimi 31 Mart’ta bitiyor. Çalışmak için 27 günümüz kaldı. Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Vatandaşını suçlayan vatandaşından oy alamaz.

“TAHMİNLERİN ÖTESİNDE BİR SONUÇLA KAZANIYORUZ”

Bu şehrin 16 milyon insanının mutluluğu için çalışın. Sayın Hayri İnönü’ye teşekkür ediyorum. Yan yana kol kola görevini teslim eden bir arkadaşımız. 31 Mart’ta tahminlerin ötesinde bir sonuçla kazanıyoruz” dedi.

“ŞİŞLİ BİZİM İSTANBUL BİZİM”

“Şişli bizim İstanbul bizim” sloganları arasında sahneye çıkan Muammer Keskin, projelerini coşkulu kalabalığa anlattı.

“ULAŞILABİLİR BİR BAŞKAN OLACAĞIM”

Şişli’nin zaferine 27 gün kaldığını ifade eden Keskin; “Vatandaş odaklı olacağız. Ulaşılabilir belediyenin ulaşılabilir Başkanı olacağım. İlk sözümüz , ‘nasıl yardımcı olabiliriz?’ son sözümüz ‘başka bir arzunuz var mı?’ olacak.

Sizlerde Mahalle Meclisleri vasıtasıyla kararlara katılacaksınız. Her meseleye ortak akılla yaklaşacağız. Yerinde kentsel dönüşüme inanıyoruz.

“10 BİN ARAÇLIK OTOPARK YAPACAĞIZ”

Afetle mücadelenin gerekleri yapılacak. Trafiğe kesin çözüm gelecek. 10 bin araçlık otopark yapacağız ve sadece Şişli’de oturanlar faydalanacak.

“4 BİN GENCE İŞ”

Eleman eğitimleri düzenleyeceğiz. İlçede yaşayan ilçede kazanacak. 4 bin gencimize istihdam sağlayacağız. İhtiyaçları mahalle meclisleri belirleyecek. Kent Kart ile açlık sınırının altındaki ailelere destek vereceğiz.

“500 BİN AİLEYE TATİL”

Şile’deki tesislerimizde 500 aileye birer hafta tatil sözümüz var. Belediyemizin bilim evleri var. Sayısını yükselteceğiz.

“HAYATA RENK KATACAĞIZ”

Billboard ve pankartlarda benim fotoğraflarım yerine, hayatına renk katacağımız çocuklarımızın mutluluklarını göreceksiniz. Kadına yönelik şiddetle mücadele etmekte kararlıyız. Yaşamın her alanında bir arada olmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

muammer-keskin-proje-ekrem-imamoglu.jpgmuammer-keskin-hhayalindeki-sisli-projelerini-anlatti.jpgiyi-parti-ahmet-unal-muammer-keskin-proje-tanitimi2.jpgiyi-parti-ahmet-unal-muammer-keskin-proje-tanitimi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.