CHP’li Turgut, Muammer Keskin’in Şişli’yi İyi Parti’ye kaptıracağını yazdı!

CHP’li Turgut, Muammer Keskin’in Şişli’yi İyi Parti’ye kaptıracağını yazdı!

CHP Şişli Gökkuşağı Platformu yöneticilerinden Metin Turgut; Muammer Keskin’in şahsi kibir ve intikam hırsı nedeniyle CHP’ye zarar verdiğini, Şişli’yi de paramparça ederek önümüzdeki seçimlerde Şişli Belediyesi’nin İyi Parti’ye kaptıracağını yazdı.

Şişli’de CHP’liler tarafından oluşturulan CHP Şişli Gökkuşağı Platformu’nun yöneticisi olan Metin Turgut’un sosyal medyadan yaptığı dikkat çekici paylaşımla geçmişte Muammer Keskin’in yine şahsi kibir ve intikam hırsı nedeniyle Şişli Belediyesi’nin sol partiden sağ partiye kaptırdığı süreç gündeme gelmiş oldu.  

KESKİN İLÇE BAŞKANI İKEN ŞİŞLİ’DE SEÇİM KAYBETTİRMİŞTİ

Metin Turgut’un yaptığı paylaşım; Şişli’nin efsane başkanı olarak bilinen Fatma Girik’e Muammer Keskin’in ilçe başkanı olduğu süreçte seçim kaybettirerek, sol partinin yönettiği Şişli Belediye Başkanlığı’nın sağ partiye geçmesine neden olduğu süreci hatırlattı.

KESKİN DÖNEMİNDE ŞİŞLİ BELEDİYESİ

SOL PARTİDEN SAĞ PARTİYE GEÇMİŞTİ

Fatma Girik, 1989 yerel seçimlerinde aday olduğu SHP’den seçime girerek kıran kıran yarıştan sonra %38.72 oy alarak Şişli Belediye Başkanı olmuştu.

KESKİN PARTİSİNİN BAŞKANI FATMA GİRİK'LE TERS DÜŞMÜŞTÜ

Muammer Keskin'in 1992'de SHP'den Şişli İlçe Başkanı seçilmesinden sonra, şimdi olduğu gibi şahsi kibir ve intikam hırsı nedeniyle SHP'nin Şişli Belediye Başkanı olan Fatma Girik ile ters düşmüştü. Muammer Keskin'in tutumu ile sol partinin yönettiği Şişli Belediye Başkanı olan Fatma Girik ilk yerel seçimlerde üçüncü olmuştu. 

KESKİN BAŞKAN OLDUKTAN SONRA PARTİ ÜÇÜNCÜ OLDU

Muammer Keskin'in SHP Şişli ilçe başkanı olarak ilk girdiği 1994 yılındaki yerel seçimlerde Anavatan Partisi’nden seçime giren Gülay Atığ’ın girdiği sağ parti olan Anavatan Partisi seçimlerde %23,75 ile 33.999 oy alarak Şişli Belediye başkanı seçilmesine neden olmuştu.

DSP'NİN BAŞKAN ADAYI MUSTAFA SARIGÜL İKİNCİ OLMUŞTU

Şişli Belediye Başkanlığı seçimlerine DSP’den giren Mustafa Sarıgül ise %22,79 ile 32.627 oy alarak ikinci olmuştu.

SHP’den seçimlere giren ve ilçe başkanının Muammer Keskin olduğu Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik ise seçimi üçüncü sırada kapatarak Şişli Belediyesi yönetimi sağ partiye geçmiş oldu.

Metin Turgut’un paylaşımında değindiği konular ve yaptığı uyarılar 2024 yerel seçimlerinde Şişli’nin 1994’te olduğu gibi çok konuşulacağı yönünde.   

TURGUT’UN PAYLAŞIMI TARİHİN TOZLU RAFLARINI AÇTIRDI

CHP’liler tarafından kurulan Şişli Gökkuşağı Platformu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, başta Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin olmak üzere, CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’a, CHP Şişli İlçe yöneticileri ve partililere çok çarpıcı sorular yöneltilerek dikkat çekici tespitler yapıldı.

KESKİN, 2024’TEKİ YEREL SEÇİMLERDE 

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’Nİ YİNE SAĞ PARTİYE Mİ KAPTIRACAK?

Tarihin tozlu raflarını açılmasına neden olan Metin Turgut’un CHP Şişli Gökkuşağı Platformu’nda yaptığı dikkat çekici tespitler ve çarpıcı sorular, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde de tarihin tekerrür ederek Muammer Keskin’in Şişli Belediyesi’ni 1994 seçimlerinde olduğu gibi yine sağ partiye kaptırabileceğini hatırlattı.

SİYASİ AKTÖRLER GÜNÜMÜZDEKİLERLE ÇOĞUNLUKLA AYNI

Metin Turgut’un bu hatırlatmasıyla, 1994 yılındaki konjonktüre ve siyasi aktörlere bakıldığında günümüzdekilerle kimi zaman tamamen aynı isimlerin sahnede olması, kimi zaman da benzerlik göstermesine önümüzdeki sürecin Şişli’de çok şeylere gebe olduğunu ortaya koyuyor.

KESKİN’İN ŞAHSİ KİBİR VE HIRSIYLA ŞİŞLİ PARAMPARÇA

Metin Turgut, ülkemizin içinde bulunduğu şu günlerde bir birimizle kucaklaşıp beraber olacağımız gücümüzü birleştireceğimiz bir süreçte, maalesef Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in şahsi kibir ve intikam hırsı nedeniyle başta partimiz olmak üzere Şişli ilçe örgütünün paramparça edildiğini ifade etti.  

“BERABER GELDİĞİNİZ ŞİŞLİ BELEDİYE MAKAMINI

ÖRGÜTLE NEDEN PAYLAŞMADINIZ?”

Paylaşımda, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’ın ilçe genelinde CHP örgütüne ve CHP’ye oy getirecek ne yaptıkları ve bundan sonra da ne yapacakları soruldu.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in el ele kol kola bir projenin parçası ve tarafı olarak CHP örgütü ile beraber geldiği makamı neden paylaşamadığı ve CHP Şişli ilçe yönetimini dışlamasının nedeninin sorulduğu paylaşımda çok dikkat çeken tespitler yapıldı.

KESKİN VE EKİBİ CHP ÖRGÜTÜNDEN ELİNİ ÇEKMESİ İSTENDİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP İlçe örgütü içerisine yerleştirdiği kendi ekibinin CHP Şişli örgütünden ellerinin çekmesi istendi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in CHP Şişli ilçe yönetimine yerleştirdiği atama yöneticiler üzerinden CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’ın zora sokulmaya çalışıldığı belirtildi.

Paylaşımda, Muammer Keskin’in CHP Şişli ilçe yönetiminde yaptırdığı istifa ile oy çoğunluğunu sağlayarak CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman’ın çalışmalarına engel olunduğu kaleme alındı.

Keskin ve ekibinin CHP Şişli örgütü içerisinde CHP ve örgüt için artı bir şeyler yapmak isteyenlerin de engellendiği belirtildi.

KAPALI KAPILAR ARDINDAKİ TOPLANTILARA ELEŞTİRİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in atama ile yönetime geldiği hatırlatılarak makamların ve yönetimlerin gelip geçici olduğu hatırlatıldı. 

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in ülke ve ilçe genelinde gelişen siyasi aktörlerin CHP’ye oy kaybettireceği ve yıpranacağını göz önünde bulundurup bir an önce örgütü kucaklayıp buna yönelik çalışmalar yapması tavsiye edildi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in CHP Şişli ilçe başkan ve yöneticilerine sahip çıkmak yerine kapalı kapılar ardında projeler ve toplantılar yapması eleştirildi.

KESKİN, ŞİŞLİ’Yİ İYİ PARTİ’NİN TASARRUFUNA VERDİRECEK

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in yaptığı uygulamaları, şahsi kibir ve intikam hırsı nedeniyle CHP Şişli ilçe örgütünün bölünüp parçalanacağını sonrasında da, CHP ile İyi Parti’nin ittifakı nedeniyle oluşan konjonktür gereği, bir sonraki yerel seçimlerde Şişli Belediyesi’nin İyi Parti’nin tasarrufuna verileceği ifade edildi.

Muammer Keskin’in kibir ve hırsını bir tarafa bırakıp örgütü kucaklamayı neden düşünmediğinin sorulduğu paylaşımda son olarak gücün esiri olanlara seslenildi.

ŞİŞLİ’DE GÜCÜN ESİRİ OLANLARA DA MESAJ  

CHP Şişli Gökkuşağı Platformu yöneticisi Metin Turgut, Şişli’de kendisini örgüt olarak gören ve örgüt emekçisi olarak nitelendiren yapmacık gücün esiri partili yoldaşlara da bir mesaj verdi.

Turgut, bu şekilde kendi kişiliklerinizi kendi çıkarlarını ön planda tutup ses çıkarmayanların, dönemin ve düzenin çarkına su taşıdıklarını ifade ederek bu durum böyle devam ettiği sürece, bu yöntem ve yöneticiler hep var olduklarını ve bundan sonra da var olacaklarını söyledi.

chp-li-metin-turgut-muammer-keskin-in-sisli-yi-iyi-parti-ahmet-unal-a-kaptiracagini-yazdi-fatma-girik-gulay-atig1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.