CHP Şişli İlçe Teşkilatı İyi Parti'yi yok saydı!

CHP Şişli İlçe Teşkilatı İyi Parti'yi yok saydı!

CHP Şişli İlçe Teşkilatı, İyi Parti Şişli İlçe Teşkilatı'nı yok sayması üzerine İyi Parti Şişli'den meclis listesine giren olmadı.

İyi Parti’nin Şişli Belediye meclis üyeliği için liste çıkartma kararı almıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın devreye girmesi ile İyi Parti Şişli liste çıkartmaktan vaz geçti. Ama CHP’ye de isim vermeme kararı aldı.

İyi Parti Şişli İlçe Başkanlığı'nın açıklamasını yayınlıyoruz.

İYİ PARTİ LİSTE ÇIKARTMAKTAN VAZGEÇTİ

Partimize yönelik haksız ve uzlaşmadan uzak tutumda bir değişiklik olmaması nedeniyle CHP ile yürütülen müzakerelerde ilerleme sağlanamamış ve görüşmeler sona ermiştir. Gelinen noktada İYİ Parti Şişli İlçe Teşkilatı olarak 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde  Belediye Meclisi için CHP'ye herhangi bir isim bildirmeme kararı almış bulunuyoruz. Bu karar Şişli'ye ve İYİ Parti'ye gönül veren vatandaşlarımıza karşı duyduğumuz sorumluluğun bir gereğidir. Şişli İlçe Teşkilâtı olarak Millet İttifakı'nın İBB Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu'na desteğimizin tam olduğunu belirterek bu kararın Şişli ive İstanbul çin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum