CHP Şişli Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Öz, vekil danışmanı oldu

CHP Şişli Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Öz, vekil danışmanı oldu

CHP Şişli Gençlik Kolları Başkanı olan Ferhat Öz, CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi olan Doç. Dr. Yunus Emre’nin milletvekili danışmanı oldu.

Ferhat Öz, yaptığı açıklamada, ‘CHP’nin iktidara gittiği günlerin her türlü koltuktan ve görevden daha kıymetlidir’ dedi

İŞTE, FERHAT ÖZ’ÜN AÇIKLAMASI

Bir süre önce aldığım bir telefon sonucunda ekip arkadaşlarımla birkaç gündür sıkı sıkıya fikir alışverişi yaptık.

Büyük partimiz, Cumhuriyet Halk Partisi, kişilerin ve makamların çok üstündedir. Onu iktidara götürmek biz gençlerin boynunun borcudur. Büyük Partimiz, iktidara giden yolda bizleri nereye layık görüyorsa bizler orada olacağız.

Partimizin iktidara gittiği bu günler, her türlü koltuktan, her türlü görevden çok daha kıymetlidir. Çalışma ekibimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda, bu durumun Şişli Gençlik Örgütü’ne verilmiş bir görev olduğu konusunda fikir birliğine vardık.

Bugünden itibaren yola, İstanbul Milletvekilimiz, Parti Meclisi Üyemiz Doç. Dr. Yunus Emre'nin milletvekili danışmanı olarak devam edeceğim.

Sürece katkılarından dolayı; İlçe Başkanımız Oya Akman'a, İl Gençlik Örgütü Başkanımız Cem Aydın'a, İl Gençlik Örgütü Başkan Yardımcılarımız Serdar Demir ve Bedirhan Berk Doğru'ya, Karar alma esnasında manevi olarak desteklerini her an yanımda hissettiğim aileme, kız arkadaşıma, yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Şişli Gençlik Örgütü, yola çıktığımız ilk günden beri ortaya koyduğu şeffaf yönetim anlayışıyla, her türlü egodan ve kibirden her zaman olduğu gibi uzak kalarak, emeği kutsallaştırarak, gönüllülük esasına bağlı olarak partimize hizmet etmeye devam edecektir.

Şişli Gençlik Örgütü, dün olduğu gibi bugün de yarın da emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Yönetim Kurulu’nun oy birliği ile başkan seçtiği yol arkadaşım, kardeşim Burak Aluçlu’ya yeni görevinde başarılar diliyor, her daim yanında olduğumu bildiriyorum.

Bu gelişme, çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştiği için birçok dostuma, büyüğüme, küçüğüme haber veremedim. Bu konuda sizlerin anlayışına sığınıyor, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.