CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Şişli Belediyesi’nde!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Şişli Belediyesi’nde!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Şişli’ye gelerek Şişli Belediyesi’nin çalışmalarını inceledi.

CANAN KAFTANCIOĞLU İÇİN CİDDİ HAZIRLIK YAPILMIŞ

Şişli Belediyesi’nin, Canan Kaftancıoğlu için ciddi hazırlıklar yaptığı gözlerden kaçmadı. Kaftancıoğlu; ‘Şişli’de komşuluk var’ ve ‘Şişli’de dayanışma var’, ‘Çünkü Şişli’de insana ve yaşama saygı var’ pankartları hazırlanarak karşılandı.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NİN BİRİMLERİ GEZDİRİLDİ

Canan Kaftancıoğlu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile birlikte belediyenin birimlerini gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Canan Kaftancıoğlu, Veteriner Müdürlüğü’nde, seyyar veteriner aracı da gezdirildi. Kaftancıoğlu, orada bulunan köpeklerle yakından ilgilendi. 

Şişli Belediyesi’nin başkan yardımcıları ve müdürler Canan Kaftancıoğlu’na kısa brifing verdiler.

chp-istanbul-il-baskani-canan-kaftancioglu-sisli-belediyesi-de-kazim-artut.jpg

“KORONAVİRÜSÜN BAŞLAMASIYLA ÇALIŞMALARA BAŞLAMIŞTIK”

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Artut; Covid-19’un ilk başladığı süreçte, daha yayılmadan önce 1 Şubat tarihi itibari ile Veteriner Müdürlüğü dezenfeksiyon çalışmalarına başlandığını söyledi.

sisli-belediyesi-sosyal-isler-muduru-oznur-sari-ahmetoglu.jpg

“4.500 GIDA KOLİSİ DAĞITTIK”

Şişli Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Öznur Sarıahmetoğlu; Şu ana kadar yaklaşık 4.500 adet sosyal destek paketimiz, gıda kolisi altında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını dile getirdi.

sisli-belediyesi-kultur-muduru-elcin-onder1.jpg

“KUŞTEPE MÜZİK GRUBU MÜZİK YAPTILAR”

Şişli Belediyesi, Kültür Müdürü Elçin Önder; en çok etkilenen sektörlerin arasında sanat emektarlarımız var. Kuştepe’deki müzik emektarlarımızla birlikte haftanın üç günü, yine sokakta değil anons araçlarımızın üzerinde müzik performansı gösterdiğini ifade etti.

chp-istanbul-il-baskani-canan-kaftancioglu-komsu-kapisi.jpg

“VEFA GRUBU’YLA DESTEKLERİ SAĞLIYORUZ”

Komşu Kapısı Koordinatörü Simge Eldeniz; komşularımızın temsilcisi arkadaşlarla birlikte gelen taleplerin 65 yaş üstü vatandaşlarımızın 20 yaş altı genç arkadaşlarımızın ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın gerek alışverişleri gerek ilaç teminleri gerekse randevulu hastalara ulaşım desteklerini Vefa Grubu’yla sağlamaya devem ediyoruz.   

chp-istanbul-il-baskani-canan-kaftancioglu-sisli-belediyesi-de-muammer-keskin.jpg

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin; salgınla mücadele kapsamında komşularımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz emek veren çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettikten sonra, Komşu Masamızın gerçekleştirdiği çalışmaları kendisine aktardık dedi.

chp-istanbul-il-baskani-canan-kaftancioglu-sisli-belediyesi-de11.jpg

“EMEKLERİNİZ, VATANDAŞ TARAFINDAN HİSSEDİLİYOR”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu; Riske rağmen, bu durumlara rağmen sorumluluğumuzun gereği gece gündüz çalıştınız. Ben başkanımıza, hepinize şahsım adına çok teşekkür ediyorum.

Biraz önce başkanımızın söylediği biz reklam yapmıyoruz dedi. Ben de başkanımıza dedim hakikaten reklama ihtiyaç olmuyor. Bunlar dışarıdan da çok yoğun bir şekilde çabalarınız, emekleriniz, ürettikleriniz emin olun sadece bizler tarafından değil vatandaş tarafından da hissediliyor.

 

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum