CHP İnönü ve Sarıgül’ün ifadelerini alıyor

CHP İnönü ve Sarıgül’ün ifadelerini alıyor

Şişli Gazetesi olarak yaptığımız haberler karşılığını bulmaya başladı. Emir Sarıgül Pazartesi günü Hayri İnönü’de bugün Ankara’ya acil çağırıldı. Şu an itibariyle her ikisinin de Genel Merkez’de ifadeleri alınıyor.

CHP’DEN İNÖNÜ VE SARIGÜL’E AYAR

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa 15.12.2014 Pazartesi günü Emir Sarıgül’ü Ankara’ya Genel Merkez’e çağırdı. Genel Başkanının talimatları iletildi.

SON İKAZLAR YAPILIYOR

Bu gün de (16.12.2014) Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne davet edildi. Bu gün her ikisinin yüzüne aynı anda Genel Başkanın talimatları iletilerek son uyarılar yapılıyor.

ŞİŞLİ GAZETESİ UYARMIŞTI

Şişli Gazetesi olarak Şişli Belediyesi’nde yaşanan sansasyonların 2015 milletvekili seçimlerinde CHP’ye ağır bedel ödettireceğini ve bu durumun Mustafa Sarıgül’ün milletvekilliğinin önündeki en büyük engel olduğunu yazmıştık.  

AMAÇ ŞİŞLİ DEĞİL MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şişli İlçesi’nin de içerisinde bulunduğu İstanbul 2. Bölgeden milletvekili olması durumun önemini artırdı. Bu da gösteriyor ki; CHP Genel Merkez’in amacı 2015 milletvekili seçimlerinde CHP’nin bedel ödemesinin önüne geçmek.

ŞİŞLİ GAZETESİ’NİN HABERLERİ GERÇEKLEŞİYOR

Tüm bu gelişmeler de Şişli Gazetesi olarak yaptığımız haberlerin doğruluğunu ortaya koyarken diğer taraftan da CHP Genel Merkezi tarafında Şişli’de yaşanan sansasyonların değerlendirmeye alarak harekete geçtiği ortaya çıktı.

ŞİŞLİ HALKI BEDEL ÖDEMEYE DEVAM EDECEK

Bu gelişmelerde gösteriyor ki; Şişli’nin ve Şişlili Halkı’nın geleceği değil CHP’nin oy hesabı  önde tutuluyor. Hayri İnönü ile Emir Sarıgül arasındaki yumruklaşmaya varan kavganın 2015 yılı milletvekili seçimlerine kadar erteleneceği ancak seçimlerden sonra da daha şiddetli olarak yapılacağı ifade ediliyor. Şişli Halkı her iki durumda da hizmet alamadığı gibi hiç hak etmediği bedelleri ödemeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.