Chocolate Maçka'da kahvaltı

Chocolate Maçka'da kahvaltı

İstanbul’un en işlek yeri Maçka’ da bulunan, muhteşem lezzetler tadarak, kahve ya da trendy kokteyller içerek günün yorgunluğunu atmak için ideal olan Chocolate Maçka, yeni sezonda organik ve yöresel kahvaltı çeşitlerinden oluşan kahvaltı mönü

7/24 sistemi ile çalışan tek café-bistro olma özelliği taşıyan Chocolate Maçka, yeni sezona hızlı bir giriş yaparak müşterilerine her gün kahvaltı keyfi sunuyor.

Kahvaltıdaki çeşit zenginliğinin yanı sıra, tüm ürünler yüzde yüz doğal ve organik. Chocolate kahvaltısı yanında sıcak poğaçalar ve özel yapım börekleri tadabilirsiniz.

Ayrıca Chocolate Maçka’nın barında, yepyeni kokteyller, sıcak ve soğuk hazırlanan içecekler vazgeçilmez tatlar arasında yer alıyor.

60’ın üzerinde alkollü-alkolsüz kahve çeşitleri, şarapları, frozen ve şampanya kokteylleri, shaker içecekleri ve ithal likörleri içeren zengin bir içecek mönüsüne sahip olmasının yanı sıra, özel olarak hazırlanan meyveli frozen seçenekleri ile göz dolduruyor.
Yeme - içme konusunda iddialı ve başarılı olan Chocolate Maçka, Türk damak tadına uygun İtalyan ağırlıklı Dünya mutfağına sahip 100’ün üzerinde yemek çeşidiyle tamamı doğal, organik, taze ve özel baharatlarla yapılmış enfes lezzetleri sunuyor.

Etnik müziğin çalındığı, rahatlıkla müzik eşliğinde sohbet edilecek bir ortam sunan Chocolate Maçka’nın alt katı ise özel partiler ve toplantılar gibi etkinlikler için çok amaçlı olarak hizmet veriyor.

Chocolate Maçka’da lezzet ve sohbet, her gün kahvaltı ile başlıyor ve 24 saat devam ediyor. Ayrıca, Chocolate lezzetleri Eylül ayı ortalarında Ataköylülerle de buluşuyor.

Ayrıntılı bilgi: www.chocolatecafe.com.tr





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.