Çete Operasyonunda 21 Tutuklama

Çete Operasyonunda 21 Tutuklama

İstanbul'da Düzenlenen Çete Operasyonu Kapsamında Gözaltına Alınan ve Aralarında Bir Binbaşının da Bulunduğu 23 Kişiden 21'i, Savcılık Sorgusunun Ardından Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

İstanbul'da düzenlenen çete operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve aralarında bir binbaşının da bulunduğu 23 kişiden 21'i, savcılık sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçükçekmece, Büyükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar ve Kadıköy'de gerçekleştirilen eşzamanlı operasyonda şebeke lideri olduğu iddia edilen şahsın da aralarında bulunduğu 3'ü kadın 24 kişi gözaltına alınmıştı. Aralarında bir topçu birliğinde görev yaptığı öğrenilen binbaşı E.T.'nin de yer aldığı 3'ü kadın 23 kişi, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından 2 kadın şüpheli serbest bırakılırken, 1 kadın ve binbaşının da aralarında bulunduğu 21 kişi, tutuklanma talebiyle

nöbetçi mahkemeye sevk edildi. "Örgüt kurmak", "örgüte üye olmak", "gasp" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" gibi çeşitli suçlardan mahkemeye sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.