Cem Uzan'ın İsviçre'de Parası Yok

Cem Uzan'ın İsviçre'de Parası Yok

Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, İsviçre'de Uzanlar'a ait 1.5 milyar dolarlık hesaba el konulduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Şirin, TMSF'den bir heyetin İsviçre'ye gittiğinin doğru olduğu belirterek, "Ancak, Uzanlar'a ait bir para bulunamadığı gibi el konulan bir para da yoktur" dedi

 

Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Şirin, yaptığı yazılı açıklamada, Cem Uzan'ın İsviçre'de herhangi bir bankada parası bulunmadığını söyledi. Şirin, "Bu Genç Parti'ye yönelik yürütülen siyasi linç teşebbüsünün bir parçasıdır. Şişli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mecit Ceylan'ın kardeşinin MHP İstanbul ikinci bölge 3'ücü sıradan milletvekili adayı olması özellikle dikkat çekicidir" yorumunu yaptı.

Şirin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan'a "sataştığını" savunarak, şunları söyledi:

"Yine bugün, Başbakanlığının son günlerini yaşayan Tayyip Erdoğan, her zamanki terbiyesizliği ile Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan'a, alışık olduğu 'ananı al git, babanı getir' üslubuyla sataşmaya kalkmıştır. Devlet kesesinden toplanan kalabalıklara hitap ederken, bu sataşmaları yapan Erdoğan'a açık çağrımızı tekrarlıyoruz; 'Yetmez ya, yüreğin yetiyorsa canlı yayında, televizyonda Cem Uzan'ın karşısına çık, söyleyeceklerini söyle, soracaklarını sor. Sana sorduğun bütün sorulara cevap verecek. Onun da sana soracakları ve söyleyecekleri var. Millet de hem hakikatleri öğrensin, hem de kimin bu ülkenin başbakanlığına layık olduğunu görsün."

(ANKA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.