Cem Uzan: Gelecek şimdi başlıyor

Cem Uzan: Gelecek şimdi başlıyor

Seçim kampanyasını İzmir'de başlatan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, halktan yoğun ilgi gördü. İzmir'in ilçelerini gezen Uzan, "AKP yeter deme zamanı geldi. Gelecek şimdi başlıyor. Geleceğini sahiplen" dedi.

İzmir'e eşi Alara Uzan ile birlikte gelen Cem Uzan, havalimanında kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. İzmir'in Buca, Bornova, Çiğli ilçelerini gezen Uzan "Cesur Yürek, Bu iş yürek ister. Kasımpaşa İmamı Satamazsın Vatanı" gibi pankartlarla karşılandı.

Yerli ve yabancı basının da yoğun ilgi gösterdiği Uzan, gazetecilerin seçimkle ilgili sorusu üzerine, "Türkiye 57 gün sonra, bir iktidar seçecek. Sadece Meclise girmeyi değil, iktidar olmayı da hedefliyoruz. Seçimlere tek başımıza gireceğiz" yanıtını verdi.


Zaman zaman seçim otobüsünün önünü kesen vatandaşlara hitap eden Uzan, şunları söyledi:
"Evet işsize iş bulacağım, buluncaya kadar 350 YTL maaş vereceğim. Mazot 1 YTL olacak. ÖSS ve harçlar kalkacak."
Otobüsle halkı selamlarken, "Sözünde duracakmısın?" diyen vatandaşa, "Vallahi de billahi de mazot 1 YTL olacak" karşılığını verdi.
Daha sonra partililerle bir araya gelen Uzan, "Hep birlikte çok sabrettik. Çok mücadele ettik. Çok ezildik ama hiç yılmadık. Hep dik durduk. 57 gün sonra inşallah AKP'yi, İzmir'e gavur diyen zihniyeti denize dökeceğiz" diye konuştu.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.