Cem Kılıç, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Cem Kılıç, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan Cem Kılıç kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyografisi

CEM KILIÇ KİMDİR?

Cem Kılıç, 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Kırıkkale Üniversitesi elektrik-elektronik bölümünü bitirdikten sonra Anadolu üniversitesi işletme bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını Preston üniversitesi siyasal bilimler fakültesinde yapmaktadır. Atam İnşaat ve Kırkpınar İnşaat yöneticisidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kılıç, siyasal hayatına 2004 yılında Cumhuriyet Halk partisi Bağcılar gençlik kolu başkanlığı görevi ile başlamıştır.2010 yılında Bağcılar Hürriyet Mahallesi mahalle sorumlusu görevini yaptıktan sonra 2012-2014 yılları arasında CHP Bağcılar yerel yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan yardımcısı görevindeyken; CHP parti okulunun düzenlediği eğitime katılarak başarılı bulunup, CHP parti okulu adına Türkiye genelinde eğitimler verdi. 2014-2019 yılları arasında Bağcılar Belediye Meclis üyeliği ve Grup Başkan vekilliği görevinde bulundu.

Kılıç, Marmara Dernek başkanı, Trakya Rumeli platformu başkan yardımcılığı, Balkan Türkleri dayanışma derneği başkan yardımcılığı, Rumeli Spor yönetim kurulunda yer almıştır, Tüketici dernekleri Bağcılar ilçe başkanlığı yöneticisi olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda görev almaktadır. Uzlaşmacı, ekip çalışması yetkinliği, tamamlayıcı ve birleştirici yapısıyla ve almış olduğu eğitimler sayesinde partimiz adına birçok proje çalışmaları hazırlamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.