Çay Saatinde piyano resitali

Çay Saatinde piyano resitali

Dedeman İstanbul, 1 Eylül 2007 - 15 Mayıs 2008 tarihleri arasında Buğra Uğur’un piyano resitali eşliğinde “Çay Saati” düzenliyor.

Dedeman İstanbul, tüm günün yorgunluğunu sıcacık bir bardak çayla atmak isteyenlerin sıcak dost sohbetlerine, birbirinden lezzetli kurabiye, kek ve tart çeşitleriyle renk katıyor


Dedeman İstanbul, 1 Eylül 2007 - 15 Mayıs 2008 tarihleri arasında Buğra Uğur’un piyano resitali eşliğinde “Çay Saati” düzenliyor. Tüm günün yorgunluğunu sıcacık bir bardak çayla atmak isteyenler, 17:00–19:00 saatleri arasında birbirinden lezzetli tatlı ve tuzlu kurabiye, kek ve tart çeşitleriyle Dedeman İstanbul tarafından ağırlanıyor.


Dedeman İstanbul’da artık geleneksel hale gelen akşamüstü çay saatiyle dünyanın çeşitli bölgelerinden özenle seçilmiş tatlar açık büfede konukların beğenisine sunuluyor.


Kişi başı 20,5 YTL olan beş çayı mönüsünde tatlı ve tuzlu kurabiye tabağı, sıcak mini börek çeşitleri, kruvasan, sandviç, pasta çeşitleri, limitsiz çay, filtre kahve, meyve suyu ve meşrubat çeşitleri bulunuyor.

Rezervasyon: 0212 337 45 00






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.