Çatlı'nın kardeşi BBP'den aday

Çatlı'nın kardeşi BBP'den aday

Abdullah Çatlı'nın küçük kardeşi Zeki Çatlı, BBP'den milletvekili aday adayı oluyor. Çatlı, 'PKK yandaşlarının, terör yanlılarının, Zana'ların, Sakık'ların vesairelerin olduğu mecliste Çatlı'lar da olmalıdır' dedi.

Şehit ailelerinin sesi olmak için milletvekili olmak istediğini söyleyen Zeki Çatlı, 'PKK yandaşlarının, terör yanlılarının, Zana'ların, Sakık'ların vesairelerin olduğu mecliste Çatlı'lar da olmalıdır' dedi.

Zeki Çatlı, hangi ilden milletvekili adayı olacağına ilişkin soruya ise, 'Aday olursak Türkiye'nin dört bir yanı bizim, herhangi bir ilden aday olabilirim. Memleketim Nevşehir başta olmak üzere Ankara, Kayseri, Diyarbakır, Hakkari, Tunceli veya partimizin kararlaştıracağı bir ilimizden aday olacağım' cevabını verdi.

'Niçin milletvekili olmak istiyorsunuz?' sorusuna ise Zeki Çatlı, 'Mecliste şimdiye kadar oluşmamış milliyetçi yapının oluşması ve terazinin milliyetçiler lehine dönmesini sağlamak istiyorum. Başta şehit aileleri olmak üzer bu ülkenin bir çok sorunu var. Unutulan şehit ailelerinin meclisteki sesi olacağım. PKK yandaşlarının, terör yanlılarının, Zana'ların, Sakık'ların vesairelerin olduğu mecliste Çatlı'lar da olmalıdır' şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.