'Canımızı yakanın canını yakarız'

'Canımızı yakanın canını yakarız'

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ''Bizim canımızı yakan kimse biz de onun canını yakarız. Bu ABD ise ABD'dir, Barzani ise Barzani'dir'' dedi.

Yazıcıoğlu, partisinin Tokat İl Başkanlığınca Hüseyin Akbaş Spor Salonunda düzenlenen Birlik Gecesi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin iki kutup haline getirildiğini savundu.

CHP'yi ve hükümeti eleştiren Yazıcıoğlu, şunları kaydetti: ''Birisi laiklik elden gidiyor diye gelecek, cumhuriyet elden gidiyor diye gelecek, biz cumhuriyeti kurtardık diye gelecek. CHP, cumhuriyeti kurtaran süper men gibi gelecek. Ama bunlar hep cumhuriyetçidirler de hiç bir zaman cumhurun yanında yer almazlar, halkın yanında olmazlar. Bunlar halktan kopuklar. Aslında altı oklarının ikincisi halkçılıktır. Ama bunlar hiçbir zaman halka güvenmediler. Halkla beraber olmadılar, halka inanmadılar. Halka tepeden baktılar. Hep yönetilen sürü gibi gördüler.

Hiçbir zaman millet iradesiyle iktidara gelmediler. Hep darbelerle gelmek istediler, diktatörlükle gelmek istediler, yine aynı şeyleri yapmak istiyorlar. Onun karşısındaki iktidar ne diyecek, bana cumhurbaşkanını seçtirmediler diyecek. Ben inançlarımdan dolayı mağdur oldum diyecek. Ben demokrasinin mağduruyum diye gelecek. Hayır, bunlara da kanmayın.''

Terör olaylarına da değinen Yazıcıoğlu, terör örgütlerine kimlerin destek verdiğinin çok önemli olduğunu belirterek, ''Bizim canımızı yakan kimse biz de onun canını yakarız. Bu ABD ise ABD'dir, Barzani ise Barzani'dir'' diye konuştu

AA



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.