Canan Kaftancıoğlu, Vehbi Koç’un cenazesi için Feriköy’de

Canan Kaftancıoğlu, Vehbi Koç’un cenazesi için Feriköy’de

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Vehbi Koç’un canaze töreni için Feriköy Mezarlığı’na geldi.

Vehbi Koç’un cenaze törenine, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Şahin Dil ve partililer katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanlığında 2011-2012 yıllarında İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Vehbi Koç’un cenazesi Feriköy Mezarlığı’na defnedildi.

KOÇ, CHP PARTİ OKULU İSTANBUL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YAPMIŞTI

CHP’li Koç, Beyoğlu’nda yaşadığı evde ölü olarak bulunmuştu. CHP’li Vehbi Koç, CHP Parti Okulu İstanbul Koordinatörü, 12 Eylül 1980 darbesi cezaevleri mağduru ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevlerinde bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Vehbi Koç’un cenaze törenine katılarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İstanbul İl Örgütümüzün emektar isimlerinden geçmiş dönem il başkan yardımcımız Vehbi Koç için Feriköy Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine, Milletvekilimiz Yüksel Mansur Kılınç, Beyoğlu İlçe Başkanımız Şahin Dil ve partililerimiz ile birlikte katıldık.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.