Cahide Sayfiye'de 'Lokka Deluxe Gecesi'

Cahide Sayfiye'de 'Lokka Deluxe Gecesi'

Cahide Sayfiye, 9 ağustos Perşembe akşamı, birbirinden ilginç gösterilerin yer alacağı Lokka Deluxe Gecesi’ne ev sahipliği yapacak

Votka dünyasının benzersiz içkisi Lokka Vodka, eğlence hayatını sevenlerin hafızalarından uzun süre silinmeyecek bir geceye daha imza atıyor.


İstanbul gece hayatının gözde mekanı Cahide Sayfiye, 9 ağustos Perşembe akşamı, birbirinden ilginç gösterilerin yer alacağı Lokka Deluxe Gecesi’ne ev sahipliği yapacak.

 



Üzümün kışkırtıcı gücü ve eşsiz lezzeti ile hayat bulan, votka dünyasının benzersiz içkisi Lokka Vodka birbirinden özel sürprizlerle dolu şovların yer aldığı bir geceye daha imza atıyor. Eğlence hayatının vazgeçilmez içkisi Lokka Vodka ile eğlence hayatının vazgeçilmez mekanı Cahide Sayfiye, hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir gecede buluşuyor. 9 Ağustos Perşembe akşamı Cahide Sayfiye’de gerçekleşecek Lokka Deluxe gecesinde, Cahide’nin çılgın gösterilerinin yanı sıra Lokka’ya özel dans gösterileri ve sürprizler de yer alacak. Geceye katılan konuklara, Lokka’nın özel hediyeleri de olacak.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.