ByOtell hizmete girdi

ByOtell hizmete girdi

Kadıköy, Kozyatağı'nda hizmete açıldı. ByOtell; ByOmed Estetik, Güzellik, Sağlıklı Yaşam ve Tıp Merkezi ile konuklarını ağırlayacak.

Kadıköy ile birlikte Anadolu yakası, yeni bir 5 yıldızlı otel daha kazandı. Kadıköy, Kozyatağı'nda hizmet vermeye başlayan  ByOtell;  ByOmed  Estetik, Güzellik,  Sağlıklı Yaşam ve Tıp Merkezi ile farklı bir konsept otel yaratarak, tüm dünyadan konuklarını ağırlamaya hazırlandı.


Genel Müdürlüğünü Leyla Taştan, Satış- Pazarlama Direktörlüğünü Jale Kibritçioğlu'nun yaptığı ByOtell’de Türkiye'nin en seçkin otellerinde görev yapan uzman personel görev aldı.

ByOtell’de 129 oda, 15 adet kongre ve  toplantı salonları ile 850 metrekare büyüklüğünde bir balo salonu bulunuyor.
Eşsiz alacarte ve Hay Sağlık Restoranı ile Anadolu Yakası’nın yeni yıldızı ByOtell, bölgeye yeni bir anlam kazandıracak.

 

İstanbul turizmine yeni bir renk kazandıran Anadolu Yakası’nın 5 yıldızlı oteli ByOtell, By Group tarafından açıldı.

 

Dünyada benzeri olmayan bir konsept otel olarak sağlık turizminde İstanbul’a yeni bir soluk getiren ByOtell, Anadolu Yakası’nda bulunan iş ve sanayi merkezlerinin 5 yıldızlı otel ihtiyacına yüksek standartlardaki hizmet anlayışı ile Temmuz ayı  itibari ile  cevap vermeye başladı. ByOtell; üstün teknolojik altyapıya sahip 800 kişiye varan salonları ve açık mekanlarıyla, her türlü kongre, seminer ve banket organizasyonunda hizmet sunmak ve BYOMED Sağlıklı Yaşam ve Tıp Merkezi ile de İstanbul’da Sağlık Turizmine kapı açmak üzere  projelendirildi.

 

ByOtell & ByOmed Sağlık Merkeziyle otel kombinasyonunu birleştiren  ilk oteldir. Byotell’in diğer Spa ve wellness otellerden farkı; sağlık merkezi içerisinde uzmanlar tarafından uygulanan fizik tedavi, saç nakli, diş tedavisi ve sağlıklı yaşam desteği uygulamalarını bir çatı altında toplaması. Ayrıca şehir hayatının stresi sonucunda vücutta biriken toksinleri atmak isteyenler için 5 yıldızlı otel konforuyla detoks vb hizmetleri sunması. Hem de bu hizmetlerden şehirden uzaklaşmadan, ister konaklayarak ister konaklama yapmadan faydalanabilmesi.

 

Sağlıklı yaşama özen gösterenlere bir güzel haberimiz var, Dr  Ender Saraç tarafından hazırlanan son derece sağlıklı ve lezzetli diyet yemeklerinin yer aldığı HAY SAĞLIK  restoranı  Ağustos ayından itibaren ByOtell’de hizmet vermeye başlayacak.

 

Bu projenin yaratıcısı, yatırımcımız BAYRAKTAR İNŞAAT ülkemizde Sağlık turizmindeki boşlukları farkederek, bu alanda gelişme sağlamak amacıyla ByOtell & ByOmed projesine imza attılar. Dünya’nın ve Türkiye’nin yükselen trendlerinden olan sağlık turizminin yurtdışında oldukça pahalı olmasından hareket eden By Group, Sağlık Turizmi konusunda  Anadolu Yakasında ve Armutluda yeni yatırımlarına devam edecek.

 

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için:  0 216 571 61 61

Jale Kibritçioğlu

Satış- Pazarlama Direktörü    

Adres: Saniye Ermutlu Sokak No: 3 Kozyatağı-Kadıköy-İstanbul

www.byotell.com.tr 
info@byotell.com.tr




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.