Büyük Yarış Yarın Başlıyor

Büyük Yarış Yarın Başlıyor

Türkiye yarın CHP'de yaşanan tatlı rekabeti konuşacak. CHP'nin iki güçlü ismi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için yarışacak. Mustafa Sarıgül, Ankara'da düzenlenen törende rozetini takacak, Gürsel Tekin ise İstanbul'da aday adaylığını açıklay

      Yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmayı hedefleyen CHP, yarın iki güçlü ismiyle siyaset sahnesine çıkacak. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, cumartesi günü saat 10.30'da Ankara'daki genel merkezde düzenlenecek törenle CHP rozetini takacak. Sarıgül için genel merkezin bahçesine bir sahne kuruldu. Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, rozetini takıp üyelik kartını aldıktan hemen sonra İstanbul'a dönecek ve çalışmalarına başlayacak.

Tekin Kadıköy'den seslenicek 
      CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ise cumartesi günü saat 14.00'te Kadıköy İskele Meydanı'ndaki Atatürk Heykeli'nin önünde miting düzenleyecek. İstanbul'un sorunları ve çözümleri üzerine konuşacak olan Tekin, diğer aday adaylarına da başarı dileyecek. Tekin, "İstanbul'un sorunlarını biz çözeriz'' mesajı verecek.
      Toplantı öncesi verdiği bir röportajda Tekin, "Parti içi demokrasinin güzel bir örneğini yaşıyoruz. CHP, AKP değildir. Aday adayları halkın önüne çıkar, projelerini koyar ve hizmet yarışına girer. Şu an Türkiye'nin dört bir yanında partili arkadaşlarımız halka hizmet etmek için mücadele ediyor'' dedi.
      CHP'nin birçok ilde birden fazla aday adayıyla seçim yarışına girmesinin ''demokratik zenginlik'' olduğunu belirten Tekin, "Hepimiz CHP'nin başarısı için ter dökeceğiz. Hepimiz halkımızın mutluluğu için mücadele edeceğiz'' ifadesini kullandı.
      Cumartesi günü saat 14.00'te yapacağı toplantıya ''Böyle yönetilmeyi hak etmiyorum'' diyen herkesi beklediğini belirten Tekin, "İstanbul'un sorunlarını da çözümlerini de biliyoruz. CHP'nin tüm sorunları çözecek gücü de birikimi de projesi de var'' dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.