Bülent Ersoy ailesiyle yemek yedi

Bülent Ersoy ailesiyle yemek yedi

Bülent Ersoy, eşi Armağan ve kayınvalidesiyle kaldığı 5 yıldızlı otele bir tepsi süt kuzu kokoreç getirtti.

Ersoy aldatma krizi sonrası aileyi otelde topladı.Odaya kokoreç getirdi.

İZMİR'de üç hafta önce evlendiği eşi Armağan Uzun'un aldatma görüntülerinin yayınlanmasının ardından dün gece İstanbul'dan İzmir'e gelen Bülent Ersoy, duruma el koydu. Ersoy gece geldiği İzmir'de eşi ve kayınvalidesiyle beş yıldızlı otele kapanıp dışarı çıkmadı.
Bülent Ersoy tartışılan görüntü ve fotoğrafların yayınlanmasından 48 saat sonra İstanbul'daki evinden gizlice çıkarak tek başına İzmir'e geldi. Dün akşam THY uçağı ile saat 21.00'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Ersoy'un sürekli çevreye gülücükler saçarak neşeli görünmeye çalışması dikkat çekti.

Ersoy, aldatma konusuyla ilgili sorulara yanıt vermeden tek başına taksiye binip Armağan Uzun'un İzmir'de yanında kaldığı teyzesinin Yeşilyurt semtindeki evine gitti. Bu sırada sokakta oturanlar da dışarı çıkıp Ersoy'a büyük ilgi gösterdi.

 

Ersoy'un İzmir'e geldiğinden haberi olmayan Armağan Uzun, Güzelyalı'daki bir kafede otururken evdeki yakınlarından gelen telefonla apar topar Ersoy'un yanına gitti.

 OTEL ODASINA KOKOREÇ GETİRTTİ

Burada yaklaşık bir saat kalan Bülent Ersoy, eşi ve kayınvalidesi Gülsüm Uzun'u alarak geceyarısı İnciraltı'ndaki beş yıldızlı Crowne Plaza Otel'e yerleşti. İki suit oda tutan Ersoy bir odada eşiyle birlikte kalırken, diğerine de kayınvalidesi yerleşti. Sabah 05.00'e kadar uyumayıp eşi ve kayınvalidesiyle konuşan Ersoy, o saatten sonra otele bir tepsi süt kuzu kokoreç getirtti.Peşindeki medya ordusu da makinesiz kamerasız alındıkları otelde çiftin dışarı çıkmasını boşuna bekledi.

Bugün saat 12.00 sıralarında uyanan Bülent Ersoy ile eşi Armağan Uzun, dışarıdan getirttikleri simitle ve boyozla (ince çörek) kahvaltı yaptı.

Yarın Star TV de canlı yayın programı olan Ersoy'un İstanbul'a gitmesi beklenior. Yarın sabah İzmir'den ayrılması beklenen Bülent Ersoy'un, İstanbul'a yalnız gidip gitmeyeceği ise bilinmiyor.

DHA




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.