Bu mankenler nasıl zengin oluyor?

Bu mankenler nasıl zengin oluyor?

Moda tasarımcısı Erkan Eken, mankenleri kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Moda tasarımcısı Erkan Eken, mankenleri kızdıracak açıklamalar yaptı. Eken, ortalama fiyatları 2-7 bin YTL olan mankenlerin nasıl yat, kat sahibi olduklarını anlayamadığını söyledi.

Star TV'deki Orada Neler oluyor programına katılan modacı Erkan Eken, podyum dünyasını birbirine katacak açıklamalar yaptı.

Eken,"Ben o kadar tasarım yapıyorum, kıyafet satıyorum ama yat, kat sahibi olamıyorum" diyerek ortalama defile fiyatları 2 ile 7 bin YTL arasında değişen mankenlerin nasıl cipler aldıklarını anlamadığını söyledi.

Birçok mankenin giydikleri kıyafetlerine, takılarına para ödemediklerini, hatta kuaförlerine bile bedava gittiklerini anlatan Eken, yardım defilelerinde de bazılarının para aldıklarını söyledi.

Erkan Eken, "Yardım defilesine çıkıyor ama para almıyor değiller. Para da verdim gerek cebimden gerek sponsor aracılığıyla. Hatta çok ünlü bir isim benden kaç milyarlık kıyafet bile aldı, 'A Erkancım bak para almıyorum senden' diyerek. Hatta uçak biletini bile aldırdı. Hangi birini söyleyim ki hepsinin bir acayipliği var" dedi.

Erkan Eken ısrarlar sonucunda bu ismin Tuğba Özay olduğunu açıkladı.

"Bu mankenler para kazanmıyorsa nasıl o cipleri alıyorlar?" diyen Eken, soyunan ve spekülasyonu çok olan mankenlerin de fiyatlarının yükseldiğini ifade etti.

"Hangi birini söyleyim ki hepsinin bir acayipliği var" diyen Erkan Eken, "Kuaförlere para ödemezler, bedava giyinirler, takıları bedava. Bazı sanatçı kesimleri de bunu yapıyor" dedi.

Erkan Eken, defilelerde meydana gelen podyum kazalarının çoğunun da bilinçli yapıldığını ve bazı mankenlerin bilerek frikik verdiklerini öne sürdü.

Eken, Tuğba Özay'ın, bir yardım defilesine gelirken kendi cebinden ona uçak bileti aldığını hatta defileden sonra 'Ama senden para almadım' diyerek binlerce YTL değerinde elbise aldığını ifade etti. Eken, "Onlar güzel ve model kadınlar. Tabi bu işleri. Ama biz zararlı çıkıyoruz" dedi.

VATAN


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.