Bu akşam, Muazzez Ersoy ve Kutsi’den ‘Evde Kal’ konseri

Bu akşam, Muazzez Ersoy ve Kutsi’den ‘Evde Kal’ konseri

Muazzez Ersoy ve Kutsi, bugün (16 Nisan) akşam saat 21.30’da canlı yayınla hayranlarıyla buluşacak.

YOUTUBE’TAN CANLI YAYIN

Demirören Medya’nın ‘#EvdeKalMüzikleKal’ konsepti, Poll Production ile yapılan iş birliği sonrası Youtube kanalında konser yayınlarıyla devam ediyor. Türkiye’nin ünlü müzisyenleri, yazın verdikleri konserlerin yayınları ve öncesinde yaptıkları canlı bağlantılarla hayranlarıyla buluşuyor.

KONSR ÖNCESİ CANLI YAYINA BAĞLANACAKLAR

Bugün kü, ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları; Türk Sanat Müziği’nin en önemli temsilcilerinden Muazzez Ersoy ile Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Kutsi olacak. İki sanatçı konser yayını öncesinde canlı yayına bağlanacak.

Türk Sanat Müziği’nin en önemli temsilcilerinden Muazzez Ersoy ve Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Kutsi, bugün akşam (16 Nisan) 21.30’da canlı yayında hayranlarıyla buluşacak.

HARBİYE’DEKİ KONSER İLK KEZ HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR

Sanatçılar, 2019 yazında İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleşen konseri ilk kez hayranlarıyla paylaşacak. Canlı yayınla da bir araya gelecek olan sanatçılar, hayranlarından gelecek soruları da yayında cevaplayacak.

YAYIN VE KONSERİN İZLENECEĞİ KANAL

Yayın ve konser https://www.youtube.com/user/PollProductionWeb/featured adresinden izlenebilecek.

Muazzez Ersoy&Kutsi’nin ardından önümüzdeki günlerde Ümit Besen&Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Halil Sezai& Kibariye, Merve Özbey&Fettah Can, Yıldız Tilbe, Hande Yener, Cengiz Kurtoğlu&Hakan Altun, Murat Dalkılıç, Serkan Kaya, Deniz Seki&Rafet El Roman, Mustafa Keser&Muazzez Abacı konser ve canlı yayınları ile organizasyon devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.