Böyle olur devlerin konseri

Böyle olur devlerin konseri

Ajda Pekkan ile Enrico Macias, önceki akşam Parkorman'da sahnedeydi. İki ismin düetlerinin yanı sıra atışmaları da seyirciye keyifli anlar yaşattı

İlk konserlerini 1976'da Olimpia'da veren, ardından geçen aralık ayında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nın 10. yılı için birlikte sahneye çıkan Ajda Pekkan ile Enrico Macias, önceki akşam Parkorman'da bir araya geldi.
Konserin ilk bölümünde sahneye çıkan Pekkan, hem beyaz mini eteğiyle hem de muhteşem performansıyla beğeni topladı. Konserin ikinci bölümünde sahneye çıkan Enrico Macias ise uzun bir aradan sonra tekrar İstanbullu hayranlarıyla buluştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.
Sıra "Oh Melisa" şarkısına geldiğinde ise Macias, "Süperstar" diye seslenerek sahneye Pekkan'ı davet etti. Alkışlar eşliğinde ikinci kez sahneye gelen Pekkan, bu şarkıda Macias ile düet yaptı. Şarkının son kelimesi olan "Acı Çektirmek"i (Şagre) "Bana Çok Çektirdin" diyerek Pekkan'a uyarlayan Macias'ın bu sözleri karşısında Pekkan şaşırdı ve öpücükle karşılık verdi.

Barış'ı andı

Sahnedeki performansıyla herkesi büyüleyen Pekkan, trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'yu da unutmadı. Pekkan, "Ben sizlerle birlikte coşuyorum adeta, şarkı söylerken en az sizin kadar eğleniyorum, sizi de eğlendirmek için kopmam lazım. Biz burada koparken aramızdan da kopup gidenler var. Seni çok özleyeceğiz Barış" derken, Akarsu'nun yoğun bakımdaki görüntülerinin yayımlanmasına da tepki gösterdi.
Pekkan, "Dokun Bana" şarkısını da Akarsu, Onno Tunç, Uzay Heparı ve Kerim Tekin gibi meslektaşları için seslendirdi.


Geceden notlar:

  • Ajda Pekkan, kendisi hakkında çok sık haber yapıldığını söyledi ve "Ne yaparsam yapayım, haber yapıyorlar. Ben bukalemun gibiyim, her türlü değişime hazırım ve yapsam da kimseyi ilgilendirmez" dedi.
  • Bazı şarkılarını hayranlarının yanında seslendiren Pekkan, kardeşi Semiramis Pekkan'ın oğlu Zoran Lalvani için "İşte sevdiğim tek erkek" diyerek, "Sen İste" parçasını yeğeniyle birlikte seslendirdi.
  • Biletleri günler öncesinden tükenen Enrico Macias-Ajda Pekkan konserini izleyen ünlü isimler arasında Erol Aksoy, Emine Özilhan, Gökhan Çarmıklı-Siren Ertan, Ceri-Monik Benardate, Cem-Hülya Kalyoncu, Atıl Kutoğlu ve Şenay Akay da vardı.
  • Enrico Macias onuruna saat 02.00'de Sheraton Otel'de özel bir parti düzenlendi



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.