Böyle modeller görülmedi

Böyle modeller görülmedi

İstinye Park'ın dış cephesine giydirilen 11 fotoğrafta, gerçek inşaat işçileri kendi giysileriyle modellik yapıyor..

İstinye'de yakında, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım'ın şirketi Orjin Grup ile Ferit Şahenk'in sahibi olduğu Doğuş Grup ortaklığında açılacak olan İstinye Park Alışveriş Merkezi, daha şimdiden dış cephesiyle konuşulmaya başlandı. Çünkü merkezin İstinye Bulvarı'na bakan dış cephesini, İstinye Park'ın inşaatında çalışan işçi ve ustaların moda fotoğrafları süslüyor.

Kravatlısı da var ayılısı da

Boyları yaklaşık 12 metreyi bulan 11 fotoğrafta yer alan işçi ve ustalar, inşaatta kullandıkları gerçek giysi ve aletlerinin yanı sıra, bazen son moda bir çanta, bazen değişik tasarımlı bir ev eşyası, bazen de şık bir kravat ve gömlekle boy gösteriyorlar. Hatta içlerinde suşi yiyen bile var! Fotoğraflar, ünlü moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz tarafından iki günde çekildi.

Projenin hazırlık aşamasında, 36 inşaat çalışanı ile fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi. Yüzlerce poz içinden sadece 11 tanesi seçilerek, İstinye Park'ın dış yüzeyine yerleştirildi. İstinye Park tanıtım projesinin ilk etabı olan dış cephe giydirme çalışması, Dream Design Advertising (dda) imzası taşıyor. İstinye Park, bu ilginç projeyle olduğu kadar, en üst katında açılacak dünyaca ünlü Rainforest adlı restoranla da konuşuluyor.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.