Boğaz Işıl Işıl...

Boğaz Işıl Işıl...

Boğazın İncisi Sortıe Yaz Sezonuna 5 Bin Kişinin Katıldığı Görkemli Törenle Girdi.

 BOĞAZIN İNCİSİ SORTIE YAZ SEZONUNA 5 BİN KİŞİNİN KATILDIĞI GÖRKEMLİ TÖRENLE GİRDİ.

İstanbul eğlencesinin en popüler mekanlarından biri olan Sortie, dün gecce Boğaz'a merhaba dedi. İtalya'da özel olarak üretilen ses sistemi sayesinde, müzik sorununu çözen Sortie'nin yenilenmiş yüzü davetlilerden tam not aldı. İsrailli perküsyon grubu "Tararam" ve Al Jamal Sahra'nın oryantal şovu büyük beğeni topladı.

Erol & Varol Kaynar'ın sahibi olduğu Sortie, yerli yabancı birçok ünlü davetlinin katıldığı açılış geccesinde Sortie, yenilenen dekorasyonu ve restoranlarıyla dikkat çekti. Bu yaz üçüncü yılana giren Sortie'nin açılış geccesine gecce gezginleri büyük ilgi gösterdi. Geccenin sürprizi Tararam ise nefesleri kesti.

Eşsiz boğaz manzarası, farklı müziği ve kişiye özel eğlence anlayışı ile yaz sezonuna giren Sortie, bu yaz ne kadar iddialı olduğunu göstermiş oldu. Sezona dokuz farklı ülke mutfağının servis edildiği restoranlarla giren Sortie'nin orta barındaki ışık ve ses düzeninin tasarımı boğazın keyfine keyif kattı. Yaz boyunca birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanan Sortie'de sürprizler devam edecek. Sezona iki ayrı giriş kapısıyla giren Sortie'nin Wings girişinde misafir kendi araçları kendileri park ederek açılışa katıldılar. Wings kapısında misafirler özel kokteyllerle karşılandı.

Dokuz restoran, iki bar

Bu sezon dünya mutfaklarının en güzel örneklerine sahip İstanbul'un en seçkin restoranları bir araya geldi. Oryantalist dekoru ve eşsiz Lübnan mutfağı ile Al Jamal Sahra, sadece yemeği ile değil oryantal şovları ile boğaza yeni bir soluk getirdi. Gaziantep yöresinin en seçkin tatlarını sunan Sahan, Japon mutfağı ve Sushi kulvarında en iyi örnek sayılan Mori, Nişantaşı'nın yükselen yıldızı Marca, (Akdeniz ve dünya mutfağı) balık denince akla gelen ilk isim Fishmekan, geçtiğimiz kış Beyoğlu'nda açılan Çok Çok Thai mutfağı ile bu yıl Sortie'nin yenilikleri arasında. Akmerkez'in gözbebeği Homestore'un da restoran olarak hizmet vereceği Sortie'de yıllardır hizmet kalitesinden ödün vermeyen Mirror yine bizlerle olacak.

Sortie'nin açılışında İsrail'den gelen Tararam Grubu, muhteşem şovlarıyla ilgiyle izlendi. Grup üyeleri gündüz böyle prova yaptı.

 
 
(Gecce.com)
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.