Bodrum'da Yıldızlı Geceler

Bodrum'da Yıldızlı Geceler

Bodrum 'Yıldızlı Turkcell Geceleri’nin konuğu Ferhat Göçer, sevenleriyle Bodrum Antik Tiyatro’da buluştu ve sevilen şarkılarını birlikte söyledi.

Bu yılki “Yıldızlı  Turkcell Geceleri’nin ikinci konuğu Ferhat Göçer, 15 Temmuz Pazar akşamı sevenleriyle Bodrum Antik Tiyatro’da buluştu.

Birbirinden ünlü yıldızları 14 Temmuz – 26 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Antik Tiyatro’da hayranlarıyla buluşturan  Yıldızlı Turkcell Geceleri'nin ikinci konuğu Ferhat Göçer'di.



Sanatçıya konserinde, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Menent Savaş ve Ladies &Gentelman korosu eşlik etti.  Koronun seslendirdiği Phantom of the opera ile başlayan konser, Gülümse, Belle gibi parçalar ile devam etti. Konserinde kendi albümünde parçaların yanı sıra popüler opera parçalarını seslendiren Ferhat Göçer  Lale Devri, Duydum ki unutmuşsun gibi seyircinin istediği parçalarıda söyledi. Ferhat Göçer, Le vent ne portera parçasında da gitar çalarak seyircisini şaşırttı.




Konseri Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve eşi,Em.Orgeneral Çevik Bir ve eşi, Halit Kıvanç, World of Wonders Resort Otel Genel Müdürü Fatih Can Ekşi ve 2000 Bodrumlu sanatsever izledi.

Özellikle Ferhat Göçer’in  geçen hafta şehit olan askerimiz Emrah Göçer’in kendisine 1 hafta önce mesaj çekerek “Cennet” şarkısını istek yaptığını belirtirken “yemen türküsü”nü  seyircilerle birlikte şehit askerimiz Emrah Göçer için söylemesi herkesi duygulandırdı.




14 Temmuz’da Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Sezen Aksu ile başlayan beşinci “Yıldızlı Turkcell Geceleri”nde Ferhat Göçer’den sonra 27 Temmuz Cuma Hisseli Harikalar Kumpanyası, 28 Temmuz Cumartesi Kenan Doğulu, 3 Ağustos Cuma Hüsnü Şenlendirici&Brooklyn Funk Essentials, 4 Ağustos Cumartesi Sezen Aksu, 11 Ağustos Cumartesi Kıraç&Funda Arar, 24 Ağustos Cuma Şebnem Ferah Unplugged konseri ve 26 Ağustos Pazar Anadolu Ateşi gösterisi Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alacak.




Restorasyon çalışmalarının ardından 2003 yılında sanatseverlere kapılarını açan Bodrum Antik Tiyatro, o günden bu güne “Yıldızlı Turkcell Geceleri”ne ev sahipliği yapıyor. Turkcell ve Ericsson Türkiye’nin desteğiyle 1998’de toplumsal değerlerimizi geliştirme, kültür ve sanat mirasımızı koruyup ülkemize geri kazandırma amacıyla Mindos Kapı restorasyonu ile başlayan proje, limandaki Osmanlı Kalesi’nin onarımıyla sürdü. Ardından, Haziran 2002’de Bodrum Antik Tiyatro restorasyonu geldi. Helen döneminden günümüze ulaşan önemli kalıntılardan biri olan Bodrum Antik Tiyatro 3.000 kişilik kapasitesiyle bugün çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.



Derya Duysak – Turkiye Turizm




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.