Bodrum'da Hawthorn Karaca

Bodrum'da Hawthorn Karaca

Hawthorn Karaca Resort Bodrum'un Turgutreis’te 90 odası ile misafirlerinize farklı konaklama alternatifleri ve farklı tatların sunulduğu restoranları bulunuyor

Hawthorn Karaca Resort Bodrum Turgutreis’te hepsi birbirinden farklı özelliklere sahip 90 odası ile misafirlerinize farklı konaklama alternatifleri ve farklı tatların sunulduğu restaurantları ile hizmetinize girdi. Gerek iş toplantılarınız için dizayn edilmiş tüm ekipmanların yer aldığı toplantı salonları gerekse Akdeniz ve Asya mutfağının servis edildiği restaurantları ile yılın 12 ay bitmez tükenmez enerjisi ile hizmet veriyor.

 

Tesisde yer alan Selena SPA center’da günün yorgunluğunu atabilir veya profesyonel eğitmenler gözetiminde vücudunuzdaki toksinlerden arınarak daha sağlıklı daha dinç olabilirsiniz.

 

Eğer isterseniz birkaç dakika uzaklıkta yine sizin için ayarlanmış tamamı profesyonel eğitmenler gözetiminde dalış yapabilir, ata binebilir balığa çıkabilirsiniz. İsterseniz de tüm bunlardan uzak kalarak bizce dünyanın en romantik ve muhteşem günbatımı eşliğinde aşkınızı tazeleyebilirsiniz.

 

Otel dünyada 750’den fazla otelin işletmeciliğini yapan Hawthorn Suites Group tarafından işletiliyor. Hawthorn Group işletmeciliğini üstlendiği otelleri açılış günündeki standartlarının ve görünümünün sürekli korunmasını bir prensip haline getiriyor.

Hawthorn konukları Hyatt Gold Passport seyahat programından yararlanıyor. Hyatt ve Hawthorn konaklamalarından puan kazanıyorlar. Hawthorn markası dünyanın en hızla büyüyen otel markalarından biri olarak tanınıyor ve dünyanın en büyük 10 otel işletmesi arasında yer alıyor.

 

Tesis ile ilgili tüm detayları www.hawthorn-bodrum.com adresinden temin edilebiliyor.

 



Konum :

Hawthorn – Karaca Resort , Bodrum Havaalanına 53 km, Bodrum merkezine 19 km mesafede, Bodrum’un huzur sunan altın günbatımlarının adresi Turgutreis’dedir. Etrafı zeytin ağaçları ile çevrilmiş, tepede kuş yuvasını andıran konumundan Ege denizinin ve adaların muhteşem görüntüsüne yukarıdan bakmanın zevkini sunar. D-Marin Yat limanı sadece yürüme mesafesindedir. ( 2 km )

 



Odalar:

Farklı mimarisi ve dekorasyonu ile 47 deluxe oda ( 34 – 48 m2 ), 2 adet engelli odası ,2 adet sigara içilmeyen oda , 32 Studio Suit ( 40 – 55 m2 ) , 5 Executive Suit  ( 63 – 70 m2), 2 Presidential Suit ( 140 m2  ) toplam 90 odası ile her konuğuna farklı konfor ve keyfi bir arada sunmaktadır. 30 odamızda jakuzi bulunuyor. 20 odamızda ise 50m2 özel teras yer alıyor.

 



Konfor                                                Teknoloji

Gazete servisi                                      Air conditioning

Yastık menüsü                                    Yüksek hızla kablolu ve kablosuz internet

24 saat oda servisi                               LCD ekran TV set ( 27 inch )

Kuru temizleme servisi                        Elektronik kapı ve kilit

Çamaşırhane servisi                             Sesli mesaj

Otopark / Valet parking                      Direk hatlı telefon

Çocuk bakıcı hizmeti                          Faks hattı

Havaalanı transferi                              Duman detektörü, yağmurlama sistemi

Business center ve sekreterlik 110 – 220 V seçeneği

 



Restaurantlar & Barlar

Yemek zevkiniz için farklı deneyimler ve tatlar sunuluyor. The Olea Restaurant Taze ve doğal malzemelere hazırlanan Akdeniz mutfağına ait gurme lezzetlerin zevkini çıkarmayı sunar The Moon Restaurant Asya mutfağının muhteşem lezzetlerini bir arada bulabileceğiniz çok özel bir mekan. Turgutreis koyunun muhteşem manzarası ve mükemmel günbatımı yemeklerinize eşlik ediyor. The Lounge‘ da zengin puro, viski, şarap ve şampanyalar eşliğinde keyifli saatler geçirmeye hazır olun. Pool Barımızda gün boyu size serinletecek kokteyller mevcut.

 



Spor – Sağlık

Geniş açık havuz, Mini Futbol, Tenis Kortu, Masa Tenisi, Yoga, Aerobik, Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası, Jakuzi, Fitness Center,

 



Toplantı – Banquet

Tüm toplantı, düğün, özel yemek, eğitim vb aktivitenizde profesyonel ekibi ve üstün teknoloji ile donanımlı salonlarımızda hizmet veriyor.

 



N. Gökhan ARIK
Satış ve Pazarlama Müdürü

Hawthorn Karaca Resort – Bodrum

Karabağ Mevkii, Prestij Sokak Turgutreis, Bodrum 48400

 

e–mail                         sales@hawthorn-bodrum.com

Tel                               +90 252 311 01 01 - +90 252 382 83 82

Fax                              +90 252 382 93 00 - +90 252 382 32 32

 

GSM                           +90 542 526 25 00 / +90 536 558 11 38

MSN                           gokhanarik@hotmail.com




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.