Bodrum Yacht Show 2007 yarın açılıyor
Doğu Akdeniz'in en büyük yatçılık fuarı “KIA Internatıonal Bodrum Yacht Show 2007”, 1-5 Ağustos'ta D-Marin Turgutreis Marina'da yapılıyor.
Dünyanın deniz üzerinde yapılan sayılı yacht showlarından biri olan ve İnterteks Uluslararası Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen fuar, 5 gün boyunca açık kalacak. Çelik Motor Pazarlama Müdürü Örge Atlan, dün yaptığı yazılı açıklamada, Ege ve Akdeniz sahillerinde hızla gelişen yatçılık sektörünün, Yunanistan, İspanya ve İtalya'da olduğu gibi Türkiye'de de hem turistik hem endüstriyel alanda büyük ivme kazandığını kaydetti.
Deniz üzerinde sergi
2006'da 116 firmanın katılımıyla, 100'ün üzerinde teknenin sergilendiği ve 8035 nitelikli ziyaretçinin gezdiği fuarda bu yıl da dünyaca ünlü yat markalarının yer aldığını belirten Atlan, “Fuarda, kapalı alanlarda teşhir edilemeyecek büyüklükteki yelkenli yatlar, motor yatlar, katamaranlar ve kabin cruiser'lar denizde sergileniyor. Fuarın karadaki kısmında ise yat aksesuarları, dıştan ve içten takma deniz motorları, yelken ekipmanları, sürat tekneleri, orta konsollar, şişme botlar, kanolar, jet skiler, elektronik donanımlar ve yat dekorasyon malzemeleri gibi çok çeşitli ürün ve ekipmanı incelemek mümkün olacak" dedi.
Fuar, Ege Denizi'nin ortasında, tüm yatçılık etkinliklerinin buluştuğu merkezde, denizde ve karada toplam 20 bin metrekarenin üzerindeki bir alanda gerçekleşecek.
Derya Duysak-Türkiye Turizm
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.