Bodrum geceleri renklendi

Bodrum geceleri renklendi

Bodrum Marina Yacht Club restoran ve barlarıyla haftanın yedi günü yaz kış demeden Türk ve dünya müziğinin ustaları ile eğelence sunuyor.

Marina Yacht Club bünyesinde barındırdığı restoran ve barlarıyla haftanın yedi günü yaz kış demeden Türk ve dünya müziğinin ustalarından canlı performanslar dinleyebileceğiniz, nefis yemekler tadabileceğiniz bir yer oldu.  Bodrum’un gözbebeği olarak tanınan Bodrum Marina Yacht Club Jazz Bar yeni sesler  ve yüzlerle, müziğin yeni renkleriyle sezona renkli bir giriş yaptı.

Bodrum Marina Yacht Club Jazz Bar’ın işletmecisi  iyi bir denizci olan Şenkar Öztüzün “Yat kulübü denilecekse, burası her şeyiyle önce bir yat kulübüdür. Ama fazlası var”diyor.

 

Marina Yacht Club bünyesinde barındırdığı restoran ve barlarıyla haftanın yedi günü yaz kış demeden Türk ve dünya müziğinin ustalarından canlı performanslar dinleyebileceğiniz, nefis yemekler sunuluyor.

Yaz aylarında; pazar ve pazartesi geceleri: Fatih Erkoç  salı çarşamba ve perşembe geceleri: Aşkın Arsunan cuma ve cumartesi geceleri: Amerikalı solist  Ricci Benson, Önder Bali ve Orkestrası eşliğinde sahne alacak. Nükhet Duru, Ali & Aysun Kocatepe ise yaz sezonunda Marina Yacht Club'de program yapacak olan misafir sanatçılar arasında yer alacak.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.