'Bobo Erciyes'in kalbini kırdı'

'Bobo Erciyes'in kalbini kırdı'

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), dün akşam oynanan ve Beşiktaş’ın 1-0’lık galibiyetiyle sona eren Fortis Türkiye Kupası finalini internet sayfasına taşıdı.

"Bobo, Erciyesspor’un kalbini kırdı" başlığıyla haberi duyuran UEFA internet sitesi, Brezilyalı golcü futbolcunun attığı golle Beşiktaş’ın kupayı müzesine götürdüğünü belirtti.
Yarı final maçında da Bobo’nun Fenerbahçe’ye karşı galibiyet golünü attığına dikkati çeken UEFA, 102. dakikada Sertar Kurtuluş’un verdiği pası iyi değerlendiren Bobo’nun maçın tek golünü attığını kaydetti.
Beşiktaş’ın kazandığı bu kupayla gelecek sezon UEFA Kupası’nda mücadele etme hakkını kazandığına vurgu yapan internet sitesi, siyah beyazlıların ligde ikinci olarak Şampiyonlar Ligi’ne katılması durumunda ise Kayseri Erciyesspor’un gelecek sezon UEFA’ya katılacağını yazdı.
Finale gelinceye kadar Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımları eleyen Kayseri Erciyesspor’un ise bu yıl büyük bir sürprize imza attığı ifade edildi.
İnternet sitesi, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’nın sezon sonu Beşiktaş’tan ayrılacağına ilişkin açıklamalarına da yer verdi.

 
 
AA
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.