Bir yılda 500 kişiyle ilişkiye sokulmuş

Bir yılda 500 kişiyle ilişkiye sokulmuş

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, 17 yaşındaki H.D.'yi 1 yıl içerisinde 500 kişiyle cinsel ilişkiye zorladığı öne sürülen 17 kişi gözaltına alındı.

‘Seks kölesi' haline getirilen H.D. çocuk yuvasına verilirken, sorgulaması devam eden zanlılar, ‘Yaşı küçük kız çocuğunun çaresizliğinden yararlanarak fuhuşa teşvik etmek, aracılık yapmak ve barındırmak’ suçlarından adliyeye çıkartılacak.

İhbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürülüğü Çocuk Şubesi ekipleri, Samsun'dan geçen yıl Gürsu İlçesi'nde oturan akrabalarını ziyaretine gelen ve kadın tüccarlarının eline düştüğünü öğrendiği H.D.'yi takibe aldı. Para karşılığı erkeklerle ilişkiye girdiği belirlenen H.D. gözaltına alındı. Sorgusunda, Gürsu'ya gelince, tanıştığı 25 yaşındaki Ahmet Yavuz'un evlenme vaadiyle kendisiyle ilişkiye girdiğini anlatan H.D., bu kişinin daha sonra kendisini terk etmesi sonucu çalışmak için 35 yaşındaki İsrafil Orbey'in tekstil atölyesine girdiğini söyledi. Kendisiyle defalarca ilişkiye giren Orbey'in daha sonra kadın satıcılarına verdiğini belirten H.D. ölümle tehdit edildiği için kimseye bir şey anlatamadığını, girdiği ilişki sonucu aldığı 250 YTL’nin sadece 50 YTL'sinin kendisine verildiğini söyledi.

Soruşturmayı genişleten Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Atmaca' adı verdikleri operasyonu başlatıp, aralarında Ahmet Yavuz, İsrafil Orbey, Eda Tok (35), Nuray Atmalı (47), Gülşen Mataracı (32), Hatice Tunus (47), Veysel Çelik (47), Fevzi İstanbullu (47), Rüstem Karacık (45), Mümin Canbalı (57) Muzaffer Akyüz (47), Halil Eren (58) ve Yaşar Çakır'ın da bulunduğu 17 zanlıyı gözaltına aldı. Zanlıların H.D.'yi 1 yıl içinde 500 kişi ile cinsel ilişkiye soktukları iddia edildi.

Zanlılar hakkında “Yaşı küçük kız çocuğunun çaresizliğinden yararlanarak fuhuşa teşvik etmek ve aracılık” yapmak suçlarından soruşturma sürüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.