Beyaz, magazincilere kızgın

Beyaz, magazincilere kızgın

Beyazıt Öztürk, hakkında çıkan hangi haberlere tepki gösterdi?

Beyaz Show programıyla bu sezon son kez ekranlara çıkan Beyazıt Öztürk, basında kendisi ile igili çıkan haberlere tepki gösterdi.

Evlenip evlenmeyeceği ile ilgili sorulardan bıktığını belirten Beyaz, "O kadar çok soruluyor ki her gittiğim yerde, artık benimle ilgili evlilik müessesi meselesi insanların kafasında hoş bir yerde kalmayacak izlenimi yaratıyor. Artık ağza pelesenk olan bir cümle haline gelince, ben ve eşlilik konusunun ağırlığı aşağıya inecek diye bu soruya yanıt vermiyorum" diyerek dert yandı.

Beyazıt Öztürk, gazetelerde spor otomobil aldığını ve Cem Yılmaz gibi spor otomobil koleksiyonu yapacağı şeklindeki haberlere de tepki gösterdi.

Spor otomobil koleksiyonu yapmadığını vurgulayan Beyaz, eski arabasını ağabeyine verdiği şeklindeki ifadelere de tepki göstererek, "Bu ne kadar ayıp bir şey. Ne kadar aşağılayıcı bir şey bizim için, eski arabayı abime vermişim. Sanki bizim aile ilişkilerimiz böyle. Ben böyle acayip Cem Yılmaz'a özenirim de her şeyi öyle... 40 yaşında adamım ne söyleyeceğimi, ne söylemeyeceğimi 12 senedir insanlar biliyordur herhalde. Cidden bu habere çok çok üzüldüğüm için söylüyorum" dedi.

TELEVİZYONGAZETESİ


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.