Betül Yiğit, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi

Betül Yiğit, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi

Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Betül Yiğit kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyografi

BETÜL YİĞİT KİMDİR?

1981 İstanbul doğumlu olan Betül Yiğit aslen Malatyalıdır. Bakırköy İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra 2004 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu.

2008 yılından itibaren Bahçelievler de kendi ofisinde Mali Müşavirlik hizmeti vermektedir. Ayrıca Bakırköy İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAKİMDER), Önder İş Dünyası Sanayi ve İş Adamları Derneği (ÖNSİAD), Meslekte Birlik Bahçelievler ve Yeşilay Bahçelievler Şubesi gibi Sivil Toplum Kuruluşlarının üyesidir.

Siyasete 2008 yılında Ak Parti Bahçelievler Gençlik Kolları’nda Yönetim Kurulu üyesi olarak başladı. Daha sonra gençlik kollarında Mali ve Ekonomik İşler Birim Başkanlığı görevinde bulundu. 2011-2014 yılları arasında Ana Kademede Ar-ge Birim Başkanlığı ve Sekretarya Birim Başkanlığı görevlerini yürüttü.

15 Mart 2015 tarihinde yapılan Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kongresinde yedek yönetim kurulu üyesi oldu. Ocak 2016 tarihinde atanan yeni yönetimde Ak Parti İstanbul İl Kadın kolları yedek yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etti.

6 Mayıs 2018 tarihinde yapılan 6.Olağan İl Kongresinde yedek yönetim kurulu üyesi seçildi. Sivil toplum ve Halkla ilişkiler ile Ekonomi işleri birim komisyon üyesidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.