'Beşiktaş'ta benim gibi oyuncu yok'

'Beşiktaş'ta benim gibi oyuncu yok'

Gelecek sezon Ankaragücü'nde forma giyecek olan Sergen Yalçın yine ilginç açıklamalar yaptı. Milli takımda kendisinden iyi oyuncular olmadığını belirten Sergen FB'nin çok kolay şampiyon olduğunu söyledi...

 
 
SERGEN'DEN BOMBALAR!..
Gelecek sezon Ankaragücü'nde forma giyecek olan Sergen Yalçın yine ilginç açıklamalar yaptı. Antalya'da soruları yanıtlayan Sergen Milli takımda oynayan futbolcuların kendisinden iyi futbolcular olmadığını belirtirken Beşiktaş'ın Tigana'yı göndermekle süper bir iş yaptığını da belirtti.

"ŞAHSİ GAYRETİMLE ÇOK MAÇ KAZANDIRDIM"
"Şekerspor'da durum aslında kötü gitmedi. Ben çok iyi oynadım. Şahsi gayretimle çok maç kazandırdım. Ama her zaman kurulan iyi takımlar başarılı olamıyor. Şekersporlu yöneticiler de çok mücadele etti ama olmadı. Kısmet değilmiş" KC Group ile sözleşmem devam ediyor. Başkanla aram çok iyi Hızır Demir'le. Futbolcu-başkan ilişkisinden çok baba-oğul ilişkisi var aramızda. O yüzden onlarla sorunum yok"

"SENEYE A.GÜCÜ'NDEYİM"
"Ankaragücü'nde oynayacağım haberleri şu an doğru gibi görünüyor. Kulüpler anlaşmış. Aksilik olmazsa seneye 1.ligdeyim"

"F.BAHÇE KOLAY ŞAMPİYON OLDU"
Ligi çok beğenmedim. Geçen sezon F.bahçe iyi performans gösterememesine karşın şampiyon oldu. Fenerbahçe kolay şampiyon oldu. Fenerbahçe daha rahat bir sezon geçirdi.

"BEŞİKTAŞ'TA BENİM GİBİ OYUNCU YOK"
Sergen Beşiktaş'ta olsaydı yine F.Bahçe şampiyon olur muydu sorusuna ise Sergen "Biraz zor tabii ki ama Beşiktaş daha farklı olurdu. Konuşmak kolay ama sahada konuşmak gerek. Bilemiyorum. Derbi maçlarda benim tarzım oyuncular öne çıkar. Yetenekli futbolcular lazım. taraftarda bunu bekliyor. Ama böyle yetenekli futbolcu yok" dedi.

"RİCO VE DELGADO ASLA BİZİM YERİMİZİ TUTAMAZ"
Atakan Kurt'un Ricardinho ve Delgado Tümer ve Sergen'in yerini doldurdu mu sorusuna Sergen "Mümkünatı yok. İmkansız. Yıllardan beri benimle ilgili koşmuyor dediler ama kimin koşmadığı belli oldu. Tümer de fena oynamadı. Fenerbahçe zaten kolay şampiyon oldu onları zorlayacak futbolcu yoktu dedi.

"BEŞİKTAŞ SÜPER BİR İŞ YAPTI"
Beşiktaş'ın kadrosu yeterli değldi. Zaten antrenör çok kötüydi. Beşiktaş Tigana'yı göndermekle çok süper bir iş yaptı.

"LİG B'DE SIKINTI YAŞADIM"
Birinci ligde oynamak istiyorum. Lig B'de oynadım. Orada oynamak kolay değil. Adaptasyon, stat ve seyirci açısından sıkıntı yaşıyorsun. Havaya giremiyorsun. Alışmamışım bu tip durumlara. Sıkıntı yaşıyorum."

"BEŞİKTAŞ ERTUĞRUL'UN ARKASINDA DURMALI"
Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'ın kendi futbolcusu, kendi evladı. Ertuğrul performansı diğer Türk antrenörler için çok önemli. Beşiktaş onun arkasında durmalı...

"MİLLİ TAKIMDAKİLER BENDEN İYİ DEĞİL"
Milli takımda oynayan arkadaşlar benden çok daha iyi oynayan arkadaşlar değil. Fena oyuncular yok ama üst düzey oyuncular da yok. Ben de oynayabilirim. Ben birkaç seneden ber bekliyorum ama Fatih Hoca hala beni dwave temiyor.

"BENİM OYNAYACAĞIM TAKIM ENTERESAN OLUR"
Röportajın sonunda taraftarlara mesaj yollayan Sergen Yalçın "Valla seneye 1.ligdeyim. Benim oynayacağım takım enteresan bir takım olur" dedi. 


ligtv.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.