Beşiktaş Sahil Yolunda kaza

Beşiktaş Sahil Yolunda kaza

Beşiktaş'ta sahil yolunda gece saat 01.00 sıralarında aşırı sürat nedeni ile yaşanan kazada büyük korku ve panik yaşandı.

 Kazada 3 kişi yaralanırken, olaydan saniyeler sonra kazayı görüntüleyen kameralar, yaşanan dehşeti de gözler önüne serdi. Kazanın heyecanını yaşayan sürücüler uzun bir süre direksiyon kabininden çıkamadı.

Sahil yolunda ilerleyen Salih Tekçen'in kullandığı 06 AZ 7028 plakalı otomobil önce Gökhan Saraç'ın kullandığı 34 YMÇ 59 plakalı otomobille, ardından da karşı şeritten gelen Enver Tenbaş'ın kullandığı 34 TKD 24 plakalı taksiyle çarpıştı. Aşırı sürat sonucu meydana gelen kazanın ardından saniyeler sonra olay yerine gelen kameralar, yaşanan korku ve paniği gözler önüne serdi. Kazayı yapan sürücüler, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, sürücüler uzun bir süre direksiyon kabininden çıkamadı. Sürücülere önce vatandaşlar müdahale etti. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralı sürücülere yaptıkları müdahaleden sonra sürücüleri hastaneye kaldırdılar. Kazada 3 otomobilin yanında park halinde bulunan bir otomobil ile bir cip hasar gördü. Şişli Etfal Hastanesi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücülerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.