Beş kuruş vermeden boşadı

Beş kuruş vermeden boşadı

Ahmet Hamoğlu, boşanmak için kendisinden 5 milyon dolar tazminat isteyen eşi Özlem Hamoğlu'ndan önceki gün boşandı.

Ahmet Hamoğlu, boşanmak için kendisinden 5 milyon dolar tazminat isteyen eşi Özlem Hamoğlu'ndan önceki gün boşandı.

Silivri Adliyesi'nde görülen davada, Özlem Hamoğlu'nun tazminat talebi reddedildi.

Eşim servet avcısı

Hamoğlu Şirketleri'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamoğlu dört yıl önce evlendiği eşi Özlem Hamoğlu'ndan boşanmak için geçtiğimiz yıl mahkemeye başvurmuştu.

Hamoğlu, Silivri Klassis Otel'de evlendiği sigortacı eşinden şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanacağını açıklamış, ancak davada ciddi bir nafaka krizi başgöstermişti. Anlaşmalı olarak boşanmak istediği eşine, bir ev, bir Toyota marka araba ve aylık 2 bin dolar nafaka vermek isteyen ancak eşinin 5 milyon dolar nafaka talep etmesine sinirlenen Hamoğlu, o dönem eşinin servet avcısı olduğunu söyleyerek, bunu herkese ispat edeceğini açıklamıştı.

Temyize başvuracak

Önceki gün Silivri Adliyesi 2.ci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen ilk dava, boşanmayla sonuçlandı. Tek celsede boşanan Ahmet Hamoğlu ile Özlem Karababa duruşmaya avukatlarıyla birlikte katıldı. Hamoğlu boşandı

Hakim, Özlem Hamoğlu'nu (Karababa) kabahatli görerek, genç kadının 5 milyon dolarlık tazminat talebini reddetti. Karababa'nın avukatı temyiz haklarını kullanacaklarını söylerken, Ahmet Hamoğlu'nun avukatı Güven Kara ise, "Tabii ki temyiz haklarını kullanacaklar ama sonucun değişeceğini sanmıyorum. Özlem Hanım tazminat alamayacak ama Ahmet Bey her şeye rağmen kendisine sahip çıkacak" dedi.

Yaklaşık 1,5 yıl önce oğlunu da alıp, Ahmet Hamoğlu'yla birlikte yaşadığı evi terk eden Özlem Hamoğlu, "Bana 1 milyon dolar nafaka vermezse boşanmam" demişti.

 




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.