Belçika'da bir Türk işadamı kaçırıldı

Belçika'da bir Türk işadamı kaçırıldı

Belçika'nın Batı Flaman bölgesindeki Gent'te et ticareti ile uğraşan Hasan Yılmaz adlı Türk iş adamı fidye için kaçırıldı. Fidyeciler yapılan bir operasyonla yakalanırken, işadamı da kurtarıldı.

Konuyla ilgili olarak Gent polisine başvuran evli ve 4 çocuk babası Yılmaz'ın ailesi, iş adamını kaçıranların 500 bin euro fidye istediklerini ifade etti. Olay Gent'te yaşayan Türkler arasında şaşkınlık ve üzüntüyle karşılanırken, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi nüfusuna kayıtlı Türk iş adamının kaçırılmasıyla ilgili bir ipucu ele geçirmek için çalışmaların sürdüğü belirtiliyor.

Fidyecilerin, 3 Haziran Pazar günü saat 16.00 sıralarında kaçırılan Hasan Yılmaz'ın ailesine telefonla ulaştığı bildirildi.

FİDYECİLER YAKALANDI

Belçika'nın Flaman bölgesi yerleşim birimlerinden Gent'te et ticareti ile uğraşan Hasan Yılmaz'ı kaçıran 4 fidyeci, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

3 Haziran Pazar günü Hasan Yılmaz'ı kaçıran fidyecilerin, bugün istenilen fidyeyi almak için geldikleri sırada polis tarafından yakalandığı öğrenildi. Fas asıllı oldukları belirlenen 4 kişi, Brüksel'de yakalanmalarının ardından Gent'e getirildi. Fidyecilerin sorgulamalarının devam ettiği öğrenilirken, Hasan Yılmaz polisteki ifadesinin ardından ailesine kavuştu.

(İHA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.