Beklenen An Geldi; Sarıgül Sahaya İniyor!

Beklenen An Geldi; Sarıgül Sahaya İniyor!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Çarşamba günü saat 19:00'da düğmeye basıyor. Sarıgül, Hüsamettin Özkan ile görüşmesinin hemen ardından aday adaylığını açıklama kararı aldı. Sarıgül aday ad

    Bir süre önce CHP'ye katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, aday adayı olup olmayacağına ilişkin tartışmayı yarın bitiriyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sarıgül'e ilişkin olarak ABD'de yaptığı açıklamada "Aday adaylığını henüz açıklamadı" sözleri Sarıgül ve kurmaylarını harekete geçirmişti.
   Edinilen bilgiye göre Sarıgül'ün siyasetteki "akıl hocası" Hüsamettin Özkan, Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından Şişli Belediye Başkanı'nı evine davet etti.
   Hüsamettin Özkan evinde yapılan görüşmede Sarıgül'e, "Adaylığını biran önce açıkla, Kemal Bey'e karşı zor durumda kalıyorum" dedi. Başka bilgiye göre ise Sarıgül bu sözler üzerine, "Adaylık açıklamak için çok erken, ben adaylığımı Aralık ayının sonuna doğru açıklamak istiyorum" cevabını verdi. Hüsamettin Özkan ise, "AKP, perşembe günü İstanbul adayını açıklıyor. Senin daha önce sahaya inmen şart" ifadesini kullandı. Sarıgül bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Aday Adaylığına ilişkin ilk sinyali Çarşamba günü verme kararı aldı.
   Sarıgül, aday adaylığına ilişkin en net sinyali çarşamba günü saat 19.00’da Star TV Ana Haber Bülteni'nde verecek. Aday adaylığına ilişkin açıklama ise düzenlenecek bir miting ile duyurulacak. Şişli Belediye Başkanı kampanyası boyunca  "BENİM OYUN ELBETTE CHP'YE- ELBETTE SARIGÜL'E" ile "DOĞRUSU CHP-DOĞRUSU SARIGÜL" sloganlarını kullanacak. Sarıgül'ün siyasi iletişim stratejisini ise Osman Uslu'nun sahibi olduğu'Yorum Ajans' yürütecek.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.